
سرویس پرونده _ طاهره همیز: متاسفانه باید گفت که جامعه ما لذتجو و رفاهطلب شده است؛ به عبارتی وقتی صحبت از فرزندآوری میشود میگویند حوصله سختی نداریم... تا فرهنگ لذت جویی و عافیت طلبی جا به جا نشود ما نمیتوانیم درباره جمعیت قدمیپیش بگذاریم. باید بینش مردم نسبت به زمان کنونی، آینده و قیامت خود صحیح وحکیمانه شود البته این امر در زمان امام صادق(ع) نیز بوده است. گفته شده است که مردی به دلیل سختی از آوردن فرزند امتناع میکرد، روزی در کنار خانه کعبه پسر جوانی را دید که پرده خانه خدا را گرفته و با حالت زاری از خدا آمرزش پدر خود را طلب میکند و این صحنه برای آن مرد خوشایند آمد تا بعد از مرگ خود کسی برای او طلب آمرزش کند...
تفکر لذتجویی مانع فرزندآوری
انسانها به دنبال منفعت هستند؛ باید نشان داده شود که فرزندآوری نه تنها در این دنیا که در جهان باقی نیز منفعت خواهد داشت؛ روشی که به کمک آن میتوان مردم را بازگردانیم باید به گونهای باشد که منافع مردم در دنیا و آخرت برای آنها مورد بررسی قرار گیرد؛ وقتی فکر فرد به سمت لذت بردن است، فرزند مانع لذت بردن شناخته میشود.
انسان از اموری که برایش ضرر دارد، گریزان است، مثلا باید زیان تک فرزندی را نیز برای او نشان داد ؛ خانمیبه من مراجعه کرده بود و از وضعیت تک فرزند خود در مدرسه شاکی بود و این در حالی بود که تمام امکانات را برای او فراهم کرده بود؛ از این خانم پرسیدم وقتی پدر و مادر شما با شما قهر میکردند به چه کسی پناه میبردید؟ گفت با خواهر بزرگترم حرف میزدم؛ گفتم تو با فرزند خود قهر میکنی فرزندت در مدرسه حرف میزند؛ به این دلیل که همواره در خانه از مادر خود نمره منفی گرفته است، به خودش نمره بد میدهد و در مدرسه با بچههای بد همانند سازی میکند.وقتی خانواده بداند تک فرزند منفعت ندارد، از این امر دور خواهد شد؛ درحال حاضر خانوادهها صرفا برای رفع اتهام نازایی، یک بچه میآورند.
امتیازات اسلام برای باروری
مادربزرگهای ما همیشه میگفتند بچه زیاد تنها قابلمه غذا را بزرگتر میکند و کار مادر را در امر تربیت آسانتر میکند ازسرگرمیباهم و نشاط بازی با برادر و خواهر خودش و حتی تهیه لباس؛ چون بچه زود بزرگ میشود و لباس نومیماند و میتوان برای فرزند بعدی استفاده کرد و همچنین بچهها کمک درسی بهم میدهند و خیلی موارد دیگر. امروزه یکی از مشکلات خانوادهها معلم خصوصی است چرا که پدر و مادرها تخصص علمیکافی را ندارند، موردی بوده است که معلم خصوصی فرزند را هروئینی کرده است؛ در حالی که این معلم مورد تائید پدر و مادر بوده است؛ فرزند از لحاظ روحی و مالی و... کمبودی نداشته است و در نهایت به این رسیدند که فرزند و معلم خصوصی در زمان درس در اتاق را بسته و هروئین مصرف میکردند...
وقتی فرزندان بیش از یکی باشند نیازی به معلم خصوصی احساس نمیشود، مخصوصا وقتی فرزندان شیر به شیر باشند؛ پزشکان میگویند سلامتی مادر به خطر میافتد، پس باید تغذیه را درست کرد؛ ما از حضرت زهرا(ع) داناتر هستیم؟ فرزندان ایشان شیر به شیر بودند؛ معصوم کار عبث انجام نمیدهند؛ کاری که برای بشر ضرر داشته باشد انجام نمیدهند بلکه کامل ترین الگو را برای ما ارائه میدهند. هیچ رفاه و تفریح و خوشی نمیتواند بهاندازه فرزندآوری و بزرگ کردن فرزند لذت بخش باشد؛ در قرآن از بارداری و فرزندآوری با توصیفات فراوان سخن میگوید؛ یکی از مشهورترین روایات این است که بهشت زیر پای مادران است؛ به عبارتی مادر به هر جا میرود بهشت را به آن مکان هدیه میبرد؛ از لحظه بارداری تا لحظه زایمان 40 هفته است و زن میتواند 40 جمعه غسل جمعه مداوم انجام دهد.
پیامبر(ص) فرمودند که به زن در زمان بارداری ثواب روزه داری را میدهند که در خط مقدم جبهه میجنگد؛ این مسائل و روایات باید در جامعه منتشر شود؛ وقتی به بخش آخرتی این مسأله نگاه میکنیم به دلیل منفعت طلبی خواهان بهترینها و بیشترینها هستیم؛ وقتی زن زایمان میکند از تمامیگناهان پاک میشود؛ اگر زنی در زمان زایمان از دنیا برود اجر شهید را دارد.
این موارد امتیازاتی است که اسلام برای باروری گذاشته است؛ این اطلاعات باید به جامعه داده شود؛ وقتی زنها بارور میشوند از نظر جسمانی دچار تحولات زیادی میشوند؛ در تشخیص پزشکی غربی که ما در بسیاری از موارد بر آن صحه نمیگذاریم، اعتراف میکنند اگر زن در سن 35 سالگی به بالا یک زایمان داشته باشد از بسیاری از بیماریهای رحمیمصون خواهد بود؛ این که میگویند در سن بالا بچه مشکل ذهنی یا جسمیخواهد داشت، سخن باطل غربیها است.بر طبق تاریخ، حضرت خدیجه (س) با در نظر گرفتن اختلاف سن 3 سال بزرگتر از پیامبر(ص) نه 15سال، در سن48 سالگی حضرت زهرا(س) را باردار شدند، حضرت فاطمه زهرا(س) باهوشترین انسان روی کره زمین است و هنوز دانشمندان از فهم و تفسیر خطبه مشهور ایشان عاجزند. اگر روایات و تاریخ اسلام را بررسی کنید متوجه خواهید شد حرفی برای گفتن وجود نخواهد داشت؛ طب غربی که ادعا دارد بچه در سن بالای بارداری مادر، منگل وعقب مانده خواهد شد، به این دلیل است که ما را به ناباروری برسانند.
تک فرزند ناهنجاری بزرگی است
دقت کنید اولین دیوارهای مهد کودک که ساخته شد اولین آجرهای خانه سالمندان نیز تدارک دیده میشد؛ چراکه پدر و مادر پول میدهند از فرزندانشان نگهداری شود و بچهها نیز پول میدهند تا از والدین نگهداری شود؛ در یکی ازکشورهای غربی، پزشک در خانه سالمندان با آمپول هوا، سالمندان را میکشت و در دادگاه چنین ادعا میکرد که با دیدن درد و رنج آنها سعی کردم سالمندان را از این درد نجات دهم؛ با چنین سیستمیباید چنین نتیجهای را انتظار کشید... من با خانوادهای برخورد داشتم که پدر خود را به علت بیماری به خارج از کشور برده بودند و همواره در بیمارستان به پدر خود خدمت میکردند، در کنار این پدر، بیمار دیگری نیز بود که به همان بیماری مبتلا بود و کسی برای ملاقات او نمیآمد و در نهایت از دنیا رفت در حالی که پدر این خانواده رو به بهبود بود؛ پسرانش درکمال ناباوری دیدند جوانی برای تحویل جنازه آن مرد باپلیس به بیمارستان آمد و گفت پسر اوست و جنازه را برای کالبد شکافی فروخته است.
در غرب آموزههایی وجود ندارد تاروابط گرم خانوادگی مانع چنین رفتارهای زشتی شود، در نتیجه چنین اتفاقاتی رخ میدهد؛ این اتفاقات برای ما نیز در راه است؛ وقتی فرزند برای کسب درآمد در تلاش است از جنازه پدر خود نیز منفعت کسب میکند؛ وقتی فرزند به دنبال رفاه باشد و به آخرت معتقد نباشد، نگهداری و خدمت به والدین برای او بی معنا میشود؛ چرا ما چشمهای خود را میبندیم و این معضلات را نمیبینیم؟
الان اروپائیان ادعا دارند تک فرزند ناهنجاری بزرگی است؛ وقتی این فرزند با آدمهای بزرگ، بزرگ شده است، همواره توبیخ شده است و در کودکی لذتهای کودکانه نداشته است و... نتیجهای جز رهاسازی فرزند در پانسیونها، مدارس و... را به دنبال نخواهد داشت؛ قتلهای متعدد در مدارس به دست دانش آموزان نتیجه رهاسازی فرزندان است؛ هوا و هوس بر فرد حاکم میشود و به هیچ عنوان نمیتوانند جلوی این رفتارها را بگیرند.
اثرات تربیت فرزند، نوع تربیت، آموزش به مخاطب، قوانین اسلام در تربیت فرزندان متعدد و... باید در جامعه ارائه شود.
محاسبات غلط، تصمیم گیریهای غلط
فرزندآوری هم برای دنیا، هم برای آخرت، هم برای خانواده و هم برای جامعه منفعت خواهد داشت؛ نخست وزیر آلمان برای حفاظت از آلمان حاضر است نیروی انسانی وارد کند، به عبارت دیگر از لحاظ تفکر ملی نیز نیاز به نیرو خواهیم داشت؛ ما باید فرزندآوری را افزایش دهیم تا نیازی نداشته باشیم نیروی انسانی وارد کنیم که
با توجه به دشمنیهای بسیاری که در دنیا با ایران میشود نمیتوان نیرو وارد کرد چراکه نمیتوان دوستانی پیدا کنیم که خائن نباشند!
این نکته قابل توجه است که در تفکر ملی تا فرد قانع نشود فرزند منفعت دارد زیر بار تحمل این سختی نخواهد رفت؛ مبانی که بر اساس آن فرزندان ارزشی تربیت میشوند باید کامل بازگو و آموزش داده شود؛ مثلا در آموزشهای اجتماعی، با دختر و پسر عقد کرده صحبت کنیم تا جایگاه خود و خانواده گسترده را بیاموزند؛ عقد کردهها برای ادامه زندگی مشترک به اطلاعات بسیاری نیاز دارند؛ منافع فرزند را برای آنها بازگو کنیم، لذتهای فراوان داشتن مونسهایی از جان و خون خود انسان درطول زندگی را به طور ملموس به آنها نشان دهیم ،ناخودآگاه ذهن آنها آماده پذیرش فرزند میشود.
به گفته مقام معظم رهبری محاسبات غلط، تصمیم گیریهای غلط به وجود میآورد و شیطان با تهدید، محاسبات شما را به هم میریزد؛ شیطان میگوید پول بزرگ کردن بچه را از کجا تأمین میکنید؟ مافیای پنهان در درون جامعه چه میکند؟ شلوار کودک 2 ساله 50 هزار تومان است؛ چرا لباس فروشیهای تهران قیمتها را این گونه ارائه میدهند؟ کسی به این مورد رسیدگی کرده است؟
زمانی که چادر گران شد، پدری که دو دختر داشت باید چه میکرد؟ به مانتو بسنده میکرد؛ این مسائل مافیای پنهان درون جامعه است که برای جامعه ما برنامهریزی میکنند منتها کسی نیست چرایی این امر را بپرسد؛ باید مسائل از تمامیابعاد بررسی شود. غذاهای فست فودی، امواج موبایل و ماهواره، علت سقط جنین در ایام بارداری شناخته شده و از عوامل موثر در نازایی است؛ امروزه زن به سختی باردار میشود و به سختی بچه را نگاه میدارد و این امر سبب فلج شدن زندگی خواهد شد؛ این سختیها باعث میشود نگاه مردم نسبت به بارداری و فرزندآوری تغییر کند و به این نتیجه برسند که بارداری و فرزندآوری تماما ضرر است و منفعتی ندارد.
ازهمه مهمتر مردم باید بدانند اکنون جامعه جهانی برای کشتار ما در تلاش است و سعی میکند نسلکشی کند، حتی موادی را وارد ایران میکنند که ناباروری را توسعه دهند؛ تولید ظروف یکبار مصرف در انگلستان ممنوع است چرا که زنان را نابارور میکند و این مورد به طور گسترده در کشور ما تولید میشود و مورد استفاده قرار میگیرد.
انتخابهای مردم را سخنرانها، اساتید، رسانه، مسئولان فرهنگی، به وجود میآورند؛ جامعه ما اکنون به جایی رسیده است که رفاه ارزش شده است؛ در چنین جامعهای نمیتوان مباحث ارزشی حفظ جمعیت را پیش برد؛ تا مسئولان فرهنگی، سبکی که تصمیم ساز است را درست نکنند ما پیش نخواهیم رفت؛ مردم باید خدا را بیابند، او را اکبر بیابند؛ در این صورت خداوند از جایی دشمن را نابود میکند که هیچ کس گمان نمیکند.
در سالهای اخیر کتابهای روان شناسی غربی را بدون تطبیق دادن با اصول اسلام در جامعه تزریق کردند؛ در نهایت این آموزهها در جامعه ما نتیجهای ندارد، در خود کشورهای غربی نیز این آموزهها به نتیجه نرسیده است؛ چرا که خانوادهها زندگی پر از تنش و تلاطم دارند؛ نمیتوان در کشورهای غربی کسی را هم چون امام خمینی(ره) پیدا کرد که به چنین درجه عرفان رسیده باشد. بنابراین در تربیت جامعه باید به عالم باطنی انسان نیز توجه شود؛ باید برای عالم حس و شهود، عالم خیال و عالم عقل و حقیقت انسان برنامه تربیتی داشته باشیم.