به گزارش حلقه وصل، سعید رنجبریان مدیر فرهنگی هنری منطقه 19 درباره اهداف برگزاری ورکشاپ نقاشی با عنوان «روز پیروزی» اظهار داشت: در این ورکشاپ هنری تلاش شد تا بطن و مفهوم پیروزی خرمشهر به تصویر کشیده شود.
رنجبریان ادامه داد: فتح خرمشهر (سوم خرداد 1361) در تاريخ جنگ ايران و عراق از اهميت ويژهاي برخوردار است. خبر آزادي خرمشهر آن چنان شگفتآور بود كه در سراسر ميهن اسلامي ما مردم را به وجد آورد.
وی گفت: با اعلام خبر فتح خرمشهر، مردم ايران بسان خانوادهاي بزرگ كه فرزند از دست رفته خود را باز يافته است، اشك شادي و شعف خود را نثار روح شهداي حماسهآفرين صحنههاي شورانگيز اين نبرد كردند.
مدیر فرهنگی هنری منطقه 19 تاکید کرد: براي پي بردن به عظمت اين نبرد حماسي كافي است بدانيم كه نيروهاي متجاوز عراق پيش از نبرد سرنوشتساز رزمندگان ما براي آزادي خرمشهر، در اطلاعيهاي به نيروهاي خود دستور داده بودند كه دفاع از خرمشهر را به منزله دفاع از بصره، بغداد و تمام شهرهاي عراق محسوب کنند.
رنجبریان خاطرنشان کرد: همچنين تجهيزات و امكانات دفاعي دشمن در اين منطقه نشان ميداد كه عراق خرمشهر را به عنوان نماد پيروزي خود در جنگ به حساب آورده و قصد داشته است به هر قيمت، اين شهر را در تصرف نيروهاي خويش نگهدارد.
وی تاکید کرد: سوم خرداد يك حماسه ملي است؛ اگر حضور ملت در صحنه جبهههاي دفاع نبود، نه حماسه آن پيروزي تحقق مييافت و نه حماسه حضور مردم در جشن پس از پيروزي، لذا به حق ميتوان گفت پاسداشت فتح خرمشهر در گرو پاسداشت حضور مردمي در همه صحنههاست.
بنابراین گزارش در این ورکشاپ نقاشی که از طرف مدیریت فرهنگی هنری منطقه 19، خانه فرهنگ میعاد و دانشکده فنی دخترانه شریعتی برگزار شد، 50 اثر هنری به تصویر کشیده شد که قرار است به صورت یک نمایشگاه در معرض دید شهروندان قرار بگیرد.