
سرویس معرفی: در دنیای انسانی، تهاجم ابزاری است برای رسیدن به مقاصد سیاسی و دست یابی به رده های قدرت. یکی از انواع تهاجم های خشونت بار ترور است. تهاجمی که نمی تواند مانع فعالیت و پیشرفت یک حرکت شود اما خشونتی است که می تواند جامعه را مشوش کند و افکار عمومی را به اصطلاح بترساند، هدف غايي در اقدام به ترور، ايجاد وحشت در ميان ملت و به دنبال آن از ميان بردن پشتوانه مردمي نظام است؛ در غير اين صورت بر كسي پوشيده نيست كه ترور چند نخبه و دانشمند علمي در حركت عظيم ملتی به سوي پیشرفت، آرمانخواهی، استکبار ستیزی، علم و تكنولوژي به هيچ وجه خللي ايجاد نكرده است و نخواهد كرد.
این ابزار خشونت بار در برابر پیشرفت های ایران هم مورد استفاده قرار گرفت. و نخبگانی را قربانی ددمنشی دشمنان نمود. انتخاب دانشمندان هستهاي به عنوان سوژههاي ترور در موازات اهداف نظامی در ایران شکل گرفت. مبادرت كنندگان به اين اقدامات به دنبال بهانهاي هستند تا از اين واقعيت كه با ملت ايران سر جنگ دارند، فرار كنند و از اين طريق ميخواهند اثبات كنند كه دانشمندان هستهاي مورد هدف را افرادي تشكيل ميدهند كه در خدمت سياستهاي نظامي جمهوري اسلامي ايران بوده، به دنبال دستيابي به بمب هستهاي ميباشند! در صورتی که مسئولین نظام جمهوری اسلامی، آژانس بین المللی انرژی اتمی و نهادهای ذیربط آن بارها به صراحت اعلام کرده بودند که فعالیت های ایرانی در زمینه انرژی هسته ای صلح طلبانه و به دور از هرگونه تهدید برای جوامع بین الملل است.
اول مرداد هزاروسیصد و نود، تهران، شاهد خشنونتی وحشیانه بر علیه یکی از نخبگان ایرانی بود. داریوش رضایی نژاد در مقابل چشمان همسر و فرزند خردسالش به ضرب گلوله افراد ناشناس که بعدا مشخص گردید وابسته به سرویس های اطلاعاتی موساد و... بودند، به شهادت رسید.
شهید داریوش رضایی نژاد در تاریخ 20 بهمن سال 1355 در شهرستان آبدانان از شهرستانهای استان ایلام به دنیا آمد. وی از همان اوایل کودکی در سخن گفتن و دیگر اعمالش نبوغ خود را به اطرافیان نشان داد، همچنین به واسطه اینکه جثه اش ظریف تر و کمی ریزتر از هم سن و سالانش بود و همراه با متولدین 1357وارد دوره ابتدائی شد و همیشه با هوش و توانایی خود معلم و دانش آموزان را تحت تأثیر قرار می داد. شهید رضایی نژاد با وجود نبوغ ذاتی در امور کارگاهی و آزمایشگاهی که از ویژگی های تمامی نوابغ و مخترعان است در تحصیل و پذیرش و اجرای آکادمیک نیز بسیار منظم و کوشا بود و ضمن فراگیری و کسب تجربه در رشته خود، در زمینه استفاده از رایانه و علوم کامپیوتری بسیار توانا بود و با داشتن چنین توانایی های، داریوش بزرگ توانست در مدت هفت ترم و با رتبه اول و به عنوان دانشجوی برتر دانشگاه، از دانشگاه خود فارغ التحصیل شود.
داریوش رضایینژاد پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه مالک اشتر در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشور فعالیت خود را آغاز کرد ولی همچنان دست از ادامه تحصیل برنداشت و توانست در سال 1378 برای ادامه تحصیل به ارومیه برود و در دانشگاه ارومیه رشته مهندسی برق را در گرایش قدرت ادامه تحصیل داد. وی به محض فارغ التحصیلی به عنوان پژوهشگر در مراکز مهم تحقیقاتی و علمی کشورمشغول به کار شد و در عرصهای که فعالیت داشت، توانایی فراوانی داشته و نبوغ و تلاش خود را در مسیر خدمت به وطن خویش قرار داد.
از دیگر فعالیتهای کاری شهید رضایینژاد میتوان به موارد زیر اشاره کرد که معمولاً بعد از دوران تحصیل دوره کارشناسی ارشد وی است:
• نماینده دانشگاه شهید بهشتی در امور اجرایی و همکاری با سازمان انرژی هستهای بهمنماه 83 تا زمان شهادت
• عضو انجمن هستهای ایران از بهمن ماه 1383 تا بهمنماه 1385
• مدیر گروه کاربرد پرتوها از مهرماه 1384 تا زمان شهادت
• عضو شورای آزمایشگاه مرکزی دانشگاه از مردادماه 85 تا مهرماه سال 86
• عضو شورای فناوری دانشگاه از آذرماه 1381 تا مهرماه 1386
• عضو کمیته تخصصی فنی و مهندسی هیئت ممیزه از بهمنماه 1386 تا زمان شهادت
• مشاور جمهوری اسلامی ایران در پروژه سزامی از خردادماه 1383 تا زمان شهادت
• برگزار کننده چهار کمیته علمی و کارگاه آموزشی از 1385 تا زمان شهادت
وی در تیرماه سال 1379 ازدواج نمود و صاحب یک فرزند دختر به نام آرمیتا شد که قبل از 5 سالگی و در برابر دیدگانش شاهد پرپر شدن پدر عزیزش بود.
شهید رضایی نژاد با قبولی در تمام مراحل آزمون دکترا سال 1390 در دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی پذیرفته شد، اما متأسفانه فرصت به پایان رساندن این مقطع تحصیلی را پیدا نکرد و در تاریخ یک مرداد سال 1390 توسط سرویس جاسوسی اسرائیل «موساد» که نتوانتستند این دانشمند هستهای پر توان و وطن پرست را تحمل کنند، در مقابل چشمان همسر و فرزند خود به شهادت رسید و در جوار بهترینهای عالم بشریت در نزد خداوند متعال جای گرفت.
همسر شهید رضایی نژاد در خصوص ویژگی های همسرش می گوید: بعد از گذشت زمان در ارتباطم با سايرين متوجه شدم كه ويژگي برجسته داريوش تسلط بر نفس بود؛ همسرم در عين حال كه مسئوليت پذير و متعهد بود، بر نفس خود تسلط داشت؛ گر چه شايد هيچ ويژگي او به اندازه تسلطي كه بر نفسش داشت، برجسته نبود. داشتههاي داريوش فراوان بود، اما با اين وجود بر نفس خود تسلط داشت و هرگز بر خودش غره نمی شد.