به گزارش حلقه وصل، ولیالله گودرزی مترجم کتاب «ولایت فقیه» اثر امام خمینی(ره) است؛ او سابقه نامزدی در انتخابات مجلس شورای اسلامی را در کارنامه خود دارد و سالهای متمادی در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان عکاس هوایی فعالیت میکرد. گودرزی در مراسم تشییع پیکر امام خمینی(ره) به عنوان عکاس و مترجمِ مهمانان خارجی فعالیت میکرد.
این فعال فرهنگی-هنری درباره فضای کشور در ایام رحلت و خاکسپاری امام راحل رضوان الله تعالی علیه گفت: جامعه آن روز کسی را از دست داد که انقلاب اسلامی ایران را رهبری کرده بود، چهرهای که با انقلاب خود، کل وضعیت خاورمیانه و دنیا را تغییر داده بود، پایگاه شرق را به کلی از هم گسسته و پایگاه غرب را سست کرده بود. از دست دادن چنین شخصیتی نهتنها برای ملت ایران بلکه برای تمام کسانی که اندیشه انقلابی در سر خود داشتند بسیار غمانگیز و مهم بود چراکه در آن مقطع شخصیت و رویکردِ جانشین آینده امام اهمیت فراوانی داشت. انقلاب با توجه به اینکه دچار 8 سال جنگ تحمیلی شده بود نتوانست آنچنان که باید و شاید روی مسئله جانشینپروری برای امام کار کند.
وی با اشاره به تدابیر خداوند متعال برای تمام صحنهها، فعل و انفعالات و امورات دنیا، خاطرنشان کرد: آیتالله خامنهای با توجه به مبارزات فراوان در زمان پیش از انقلاب و اقدامات بسیار ارزشمندی که در زمان تشکیل جمهوری اسلامی داشتند به جانشینی امام انتخاب شدند؛ به حق که جانشین شایسته و فرهیختهای بودند، بحمدالله انقلاب ما را به خوبی رهبری کردند و کماکان به مسیر خود ادامه میدهند؛ ما امیدواریم که خداوند طول عمر بابرکت به ایشان عنایت کند تا بتوانند این انقلاب را به سرمنزل مراد برسانند. اگر هدف برخاسته از چشمانداز باشد آن وقت استراتژیها به مقصود ما نزدیک میشوند. اگر هدفگذاری صحیح باشد به دنبال آن، استراتژیها و ابتکار عملهای درستی هم برای رسیدن از وضعیت فعلی به وضعیت مطلوبتر مهیا خواهد شد.
*پژوهشگران اسلامی نگران آینده جهان اسلام پس از امام بودند
گودرزی افزود: اکثر مهمانان خارجی در مراسم تشییع پیکر امام جزو اندیشمندانی بودند که آینده دنیای اسلام پس از رحلت امام را مورد پژوهش قرار میدادند و غم سنگینی چهره این افراد را پوشانده بود و نگران آینده ایران و جهان اسلام پس از امام بودند چون این انقلاب تنها برای ایران نبود بلکه کل دنیای اسلام انقلاب ما را از خودشان میدیدند. یکی از این پژوهشگران و نویسندگان اسلامیِ حاضر در مراسم امام، آقای کلیم صدیقی بود؛ طی گفتوگویی که من با ایشان داشتم، به من گفت: «باید منتظر ماند و دید که چه کسی پس از امام سکان این کشتی در دریای متلاطم را به دست میگیرد؟» خوشبختانه با انتخاب ایشان به مقام رهبری نظام، آن تلاطمهایی که تصور میشد آنچنان خودنمایی نکرد و انقلاب راه خود را ادامه داد.
وی درباره احساسات مردم در ایام رحلت امام در سال 68، بیان کرد: مردم در آن برهه، فرمانده و رهبر بزرگی را از دست دادند که با دست خالی توانسته بود پایههای دنیای استبداد را به لرزه درآورد و اردوگاههای شرق و غرب را در هم بریزد؛ در آن برهه چنین احساساتی بر مردم ما حاکم بود. دشمنان ما نیز قطعاً از فوت امام خوشحال بودند و به خیال خام خود گمان میکردند که پس از امام انقلاب دچار تزلزل و پایههای آن سست شود که خوشبختانه نهتنها اینچنین نشد بلکه میتوان گفت که حتی مسیر انقلاب با گامهای استوارتری ادامه پیدا کرد و امیدواریم که انشاالله بتوانیم از رهاورد بسیار ارزشمندی که آن رهبر کبیر برای رسیدن به آن، سالها زحمت کشیده بود، بتوانیم دفاع کنیم و آن را به سرمنزل مراد برسانیم. آرزو میکنم که کسانی که مسئولیتهای سیاسی، اجتماعی، دفاعی و فرهنگی کشور را در دست دارند با هوشیاری کامل به وظایف خود عمل کنند و اجازه ندهند که مشکلات اقتصادی پایههای این انقلاب بزرگ را خدای ناکرده لرزان کند