سوال اصلی اینجاست که چرا مشکلات حوزه خودرو در کشور تمامی ندارد و نمیتوان برای آن پایانی متصور بود؟ به نظر میرسد که صنعت خودروسازی در کشور دستِکم از 5 مشکل جدی رنج میبرد که تجربه جهانی راه برون رفت از آن را نشان میدهد.
اگر نگاهی به جماعت چپ بیندازیم از چپ قدیم چند پیرمرد عصابهدست بیشتر باقی نمانده است اما تا دلت بخواهد زادوولد در چپ مدرن و جدید در عرصه سیاست ، فرهنگ و اقتصاد زیاد است.
«اخراج اساتید دانشگاه»؛ خبری که این روزها در لابهلای برخی اخبار مطرح و جنجال به پا کرده است اما طراحان این سناریو با طرح این شایعه چه هدفی را دنبال میکنند؟
روحانی هشت سال تمام، به تنهایی برای کشور نسخه های خسارت باری را پیچید که جبران برخی از آن ها ممکن است به اندازه دوره چهار ساله دو دولت زمان ببرد.
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اعضای هیات دولت فرمودند: دولت کارهای زیربنایی انجام داده که اثرش ممکن است به طور کامل امروز ظاهر نشود اما بالاخره ظاهر خواهد شد.
حسن روحانی یا علی لاریجانی و چهرههایی از این دست سالیان متمادی در پستها و مناصب مختلف حضور داشتهاند و دیگر حضور این افراد جذابیت چندانی ندارد تا جایی که از حضور آنها در عرصه انتخابات استقبال نمیکنند.
برای کار فرهنگی تمیز باید صحنه و میدان را خوب شناخت. اگر میخواهید افسر این جنگ نرم باشید باید میدان را بشناسید. کسی در این میدان پیروز است که صحنه را او تعریف کند وگرنه حرکت او منفعلانه خواهد بود. کسی موفق خواهد بود که میدان را بشناسد. هم میدان را باید شناخت، هم باید دانست طرف مقابل چگونه میخواهد صحنه را تعریف کند.
یکی از بزرگترین شیرینکاریهای رسانههای دشمن «مهندسی وهم و مدیریت خیال» کسانی است که سرآشتی با ملت ندارند و خواب براندازی را میبینند.
اسامی برخی ثبتنامکنندگان در انتخابات مجلس دوازدهم منتشر شد.
برای نظام اسلامی حضور جوانان یک فرصت است که می تواند در بستر ثبات تغییراتی در ساختارها و سیاست ها ایجاد کند. پیش کسوت های سیاسی معمولا دل در گرو ساختارها و سیاستهای گذشته دارند اما جوان ترها اهل تحول و تغییر هستند.
رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: به صورت کلی مجری اصلی این لایحه پلیس و دستگاه قضایی است. و کل دستگاهها ملزم به همکاری با این دو دستگاه هستند و در صورت عدول، مجازات دارند. این لایحه ضمانت اجرایی بسیار قوی دارد.
بحث خلوص یا وحدت موضوع جدیدی نبود که چندی پیش یکی از سیاسیون کشور در جواب یک رسانه مفهومسازی کرد.
رئیس کمیته انتخابات شبکه راهبردی یاران انقلاب اسلامی، گفت: فسادستیزی هم یکی از شاخصهای مهم یک نمایندهای است که باید با فساد مقابله و با شفافیت آراء تصمیمات خود را بیان کند.
در صداقت و دلسوزی تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب و نیز نمایندگان محترم مجلس تردیدی نیست و دقیقاً به همین علت، از آن عزیزان انتظار میرود از روی دیگر این سکه نیز غافل نباشند و خدای نخواسته به جای مقابله با کشف حجاب، دشمن را در اجرای این طرح خزنده و خسارتبار، یاری نکرده باشند!
متن لایحه عفاف و حجاب در حالی منتشر شد که برای هر یک از دستگاههای مسؤول وظایفی تعیین شده؛ اما به حوزههای علمیه و کارهای ترویجی این نهاد هیچ اشارهای نشده است.
مدیرعامل کارخانه نوآوری آمپر گفت: یکی از دلایلی که هیاهو در واکنش به تعطیلی یک استارت آپ ایجاد میشود، عدم اطلاع رسانی شفاف، درست و دقیق است. قانون در هرجای دنیا باید رعایت شود و در این شکی نیست اما تخلفات صنفی باید درون صنف مورد بررسی قرار بگیرد.
کاش تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب به این پرسش اساسی پاسخ میدادند که لایحه اخیر نسبت به قوانین موجود و در مقایسه با آن چه امتیاز و مزیت ویژهای دارد که تهیه و تدوین آن را ضروری دانستهاند؟!
اینکه عملکرد شورای نگهبان سؤالاتی را در افکار عمومی ایجاد کرده است، لزوماً بهمعنای ضعف این نهاد نیست، بلکه ناشی از کارکرد این نهاد و حساسیتها و ظرافتهای مأموریتی است که برعهده دارد.
زهره الهیان گفت: آلمان پس از فوت مهسا امینی، علیه جمهوری اسلامی موضع گرفت، اما کسی از سازمان ملل نپرسید، شما که شعار «زن، زندگی، آزادی» سر میدهید با آلمان که سلاح شیمیایی به عراق داد، چه برخوردی کردید؟
محمدجواد ظریف در روزهای اخیر ادعای گلایه شدید از زنگنه در موضوع ترکمنستان را تکذیب کرده و گفته است «مهندس زنگنه مسئول این زیان نیست.» اما اسناد رسمی وزارت خارجه گویای حقیقتی دیگر است.