به گزارش حلقه وصل، «میراث آلبرتا 3»، «آتش به اختیار»، «تا افق حلب»، «با صبر زندگی» «من سلاحم در دست» از جمله مهمترین فیلمهای سومین روز هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار است که در سینما فلسطین نمایش داده میشوند.
نمایش فیلمهای دومین روز از هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار که از ساعت در سالنهای مختلف سینما فلسطین آغاز شد که «میراث آلبرتا 3»، «آتش به اختیار»، «تا افق حلب»، «با صبر زندگی» «من سلاحم در دست» از جمله مهمترین این فیلمها هستند.
مستند «میراث آلبرتا 3» / سالن 3 – سانس 2
مستند «میراث آلبرتا 3» در زمان 72 دقیقه و به کارگردانی حسین شمقدری و تهیه کنندگی محمدحسن مددی ساخته شده است. این مستند در ادامه مستندهای میراث آلبرتا 1 و میراث آلبرتا 2 تولید شده و به موضوع مهاجرت نخبگان میپردازد.
مستند «تا افق حلب» / سالن 1 - سانس 3
مستند «تا افق حلب» در زمان 35 دقیقه به کارگردانی محسن اردستانی رستمی و تهیه گنندگی ناصر نادری ساخته شده است. این مستند پیرامون دانشجوی سادهای به نام عباس دانشگر است که با مطالعه و تحقیق رشد کرد و در نهایت در دفاع از حرم اهل بیت (ع) به بالاترین افق انسانی خود یعنی شهادت رسید.
مستند «آتش به اختیار» / سالن 2 - سانس 3
مستند «آتش به اختیار» در زمان 20 دقیقه به کارگردانی مهدی فریدی و تهیه کنندگی محسن مقصودی ساخته شده است. این مستند در مورد آرزوهای شهید حججی است که درد مردم و محرومان بیقرارش کرده بود. مستند آتش به اختیار بازگو کننده خاطرات مردم محروم روستاهای دورافتاده از خدمات و فعالیتهای این شهید بزرگوار است.
مستند «زخم تازه» / سالن 1 - سانس 4
مستند «زخم تازه» در زمان 60 دقیقه به کارگردانی سید محمد علی صدری نیا و تهیه کنندگی محمد مهدی صفار هرندی ساخته شده است. این مستند روایت اتفاقات متعدد روز عاشورای سال 88 است. مستند «زخم تازه» این مستند به روایت شاهدان عینی از مردم و مسئولان اتفاقات این روز و ماجرای مهمی که منجر به عوض شدن شرایط در آن روز شد را به تصویر میکشد.
مستند «با صبر زندگی» / سالن 1 – سانس 6
مستند «با صبر زندگی» در زمان 50 دقیقه به کارگردانی وحید فراهانی و تهیه کنندگی موسسه روایت فتح ساخته شده است. این مستند روایتی از دو شهرک فوعه و کفریا که در محاصره کامل نیروهای تکفیری بوده و بعد از دو سال مقاومت گروهی از اهالی آن را تبادل میکنند برای مخاطبان روایت میکند.
داستانی «پیکسل» / سالن 1 - سانس 6
فیلم داستانی «پیکسل» در زمان 5 دقیقه به کارگردانی سید حمید طاهری و تهیه کنندگی حوزه هنری ساخته شده است. این روایتگر ماجرای جوانی است که برای یادآوری خاطرات پدر شهید خود به آرایشگاه وی میرود. این جوان با آرایشگر و وسائل پدرش صحبت میکند و برای رفتن به جنگ با سوریه آماده میشود.
مستند «روی خط آتش» / سالن 3 - سانس 6
مستند «روی خط آتش» در زمان 42 دقیقه به کارگردانی محمد حاجی مقصودی و تهیه کنندگی ساسان فلاح فر ساخته شده است. این مستند به عملیات بازپسگیری شهر تدمر (پالمیرا) سوریه توسط شیر مردان فاطمیون که با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) مصادف میشود میپردازد.
مستند «از صفر تا صد» / سالن 1 - سانس 7
مستند «از صفر تا صد» در زمان 30 دقیقه به کارگردانی امیر نصیری و تهیه کنندگی روایت فتح ساخته شده است. این مستند روایتگر زندگی حاج محمود کشاورزی است که بعد از جنگ تصمیم گرفت تا از صفر شروع کند و دنیایی خوب برای خود و خانواده بسازد اما حالا او با مهاجمانی جدید در نبرد است.
مستند «من سلاحم در دست» / سالن 2 - سانس 7
مستند «من سلاحم در دست» در زمان 25 دقیقه به کارگردانی و تهیه کنندگی علیرضا باغشنی ساخته شده است. این مستند روایتگر زندگی علی نجات عباسی جانباز 8 سال دفاع مقدس و اهل ابادان است. او به جهت جانبازی تقریبا صورت ظاهری خود را از دست داده اما هم اکنون با روحیهای مضاعف و مثال زدنی مشغول فیلم سازی در جهت ترویج فرهنگی دفاع مقدس است.
داستانی «لبخند» / سالن 2 - سانس 7
فیلم داستانی «لبخند» در زمان 11 دقیقه به کارگردانی سیدمهدی حسینی و تهیه کنندگی حسین شیرعلی ساخته شده است. این اثر روایتگر ماجرای یک رزمنده مدافع حرم است که در روز آخر اعزام خود به سوریه تصمیم میگیرد در حین خداحافظی از خانواده و دوستان از آنها فیلم و عکس یادگاری تهیه کند که آخرین عکس موبایل که از خودش گرفته میشود، عکس حجله شهادتش نیز میشود.
مستند «جهان اکثریت» / سالن 3 - سانس 7
مستند «جهان اکثریت» در زمان 27 دقیقه به کارگردانی سعید فرجی و تهیه کنندگی مرکز فرهنگی میثاق تهیه شده است. این مستند این مستند در مورد عکاس بنگلادشی به نام «شهید العلم» است که در «داکا» ی کشور بنگلادش به دنیا آمده و مادری معلم و پدری پزشک دارد. او درحالیکه پا به سنین جوانی گذاشت اتفاقات بسیاری از جمله بیعدالتیها را در خلال جنگ 1971 و اشغال کشورش بهدست متجاوزان تجربه کرد.
شعار «شهید العلم» در این راه «ما جهان اکثریت هستیم نه جهان سوم» است. شهید العلم با تأکید بر اینکه غرب سعی دارد نقاط ضعف ما را نشان دهد میگوید که ما، هم نقاط ضعف داریم و هم قوت و باید این دو را کنار هم دید.