
به گزارش حلقه وصل، مستند 60 دقیقه ای «گیلن باره» به کارگردانی و تهیه کنندگی داوود مرادیان و از تولیدات مرکز بسیج صدا و سیما ساعت 19 امروز و با حضور دکتر علیرضا زاکانی نماینده سابق مجلس در دانشگاه امام صادق (ع) اکران خواهد شد.
این مستند به تبعات اقتصادی فتنه ٨٨ و اجماع جهانی برای اعمال تحریم ها علیه ایران می پردازد و روایتی از وضع تحریم ها علیه ایران از سال ١٣٥٨ تا ١٣٨٨ را شامل می شود.
«گیلن باره» سندرم نادری است که بر اثر یک بیماری ساده ایجاد شده و در نهایت به فلج شدن یا مرگ منجر می شود.علت نامگذاری این مستند به "گیلن باره" وقوع اتفاقات سال ٨٨ است که در نهایت منجر به ایجاد اجماع جهانی برای اعمال تحریم های همه جانبه علیه ایران شد؛ تحریم هایی که باعث ایجاد مشکلات اقتصادی از آن سال تاکنون برای کشور شده است.