به گزار ش حلقه وصل، سیدمحسن میرباقری استاد اخلاق و مفسر قرآن کریم با اشاره به مهمترین معیار برای انتخاب رئیسجمهور، گفت: در مسئله انتخاب رئیسجمهور ما برای 4 سال مقدرات کشور را به جریانی میسپارم که جهتدهی میکنند، معیارهای مختلفی مطرح شده و میشود و نگاههای مختلفی هم در این خصوص وجود دارد.
وی اظهار داشت: بنده به عنوان یک فرد فرهنگی و فردی که به فضل الهی با قرآن کریم مأنوس است و به فرهنگ قرآنی فکر میکند، با نگاه فرهنگی به این جریان توجه میکنم. انبیاء الهی از اول تا آخر آمدند و در طلیعه دعوت خود از بندگان خدا، مردم را به تقوای دینی دعوت کردند و تا آخر نیز بر همین معیار باقی ماندند.
این استاد اخلاق تصریح کرد: حضرت نوح (ع) دعوت خود را اینگونه آغاز میکند «یا قَوْمِ اعْبُدُوا اللَّهَ ما لَکُمْ مِنْ إِلهٍ غَیْرُهُ أَ فَلا تَتَّقُونَ»؛ بر این اساس سه محور بندگی خدا، نفی شرکت و تقوای دینی مطرح میشود همچنین پیامبر اکرم (ص) نیز در آیه 21 سوره بقره دعوت خود را اینگونه اعلام میکند مردم خدا را بپرستید و بنده خدا باشید، خدایی که شما و گذشتگان شما را خلق کرده، باشد که به مقام تقوا نائل شوید یعنی باز هم بندگی خدا و تقوا مدنظر است. البته اعلام کردهاند آزادی حقیقی انسان در تقوای الهی است.
وی گفت: به نظر بنده شاید بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی ایران این بود که بعد از قرنها کسادی معنویت، مجدداً خط بندگی و تقوای دینی را به بشریت بازگرداند و این خط بندگی و تقوای دینی در کشور ما فرهنگ غالب شد که در سطح جهانی تأثیرگذار بود.
میرباقری خاطرنشان کرد: دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی مبنی بر بندگی خدا و تقوای دینی است که شکوه عظمت و آزادی انسان در همین مسئله بوده و بر ما واجب است که این دستاورد را حفظ کنیم و واجب است جریانی را حمایت کنیم که درصدد تقویت این دستاورد باشد؛ فرهنگ بندگی خدا و فرهنگ تقوای دینی را در جامعه تبلیغ کند که این بزرگترین معیار برای انتخاب رئیسجمهور است که البته جریان ریاست جمهوری با فرد شروع میشود اما به جریان حاکم ختم میشود.