فواد ایزدی کارشناس مسائل آمریکا با اشاره به شعارهایی که مردم آمریکا در تبلیغات انتخاباتی میدهند، گفت: تحولات منطقه در نتیجه انتخابات آمریکا تاثیرگذار خواهد بود.
آمریکا در آستانه برگزاری انتخابات ریاستجمهوری با وضعیتی آشفته از حیث رفتارهای انتخاباتی دو نامزد اصلی مواجه است، معادلهای که از افول موقعیت جهانی این کشور و آشکارشدن بیشازپیش ضعفهای نظام حکمرانی واشنگتن حکایت دارد.
با نگاهی به انتخاباتهای گذشته آمریکا، متوجه علت نگرانی دموکراتها از نزدیکی رقابت در شرایط فعلی میشویم.در سال ۲۰۱۶، زمانی که ترامپ هیلاری کلینتون را شکست داد، کلینتون در این مقطع از ماه اکتبر برتری ۵ تا ۷ درصدی نسبت به ترامپ داشت.
انتخابات ریاستجمهوری آمریکا در حالی قرار است در حدود یک ماه دیگر برگزار شود که بالغ بر نیمی از مردم ایالات متحده خواستار ایجاد تغییر در روند برگزاری این انتخابات هستند.
پس از نامه افشاگرانه «فائزه هاشمی» از بند زنان زندان اوین برخی محکومان امنیتی سعی در توجیه این روایت از دیکتاتوری و خفقان سیاسی محکومان کردند. اما همین نامهنگاریها علیه فائزه هاشمی بخش دیگری از وقایع این فضا را افشا کرد.
لابیها و گروههای فشار از جمله مهمترین عوامل تأثیرگذار بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هستند که با صرف میلیونها دلار بر روند و نتایج انتخابات آمریکا تأثیر میگذارند.
راویان و مبلغان در آستانه عملیات انتخابات دور هم جمع میشوند.
روایت حماسه ها و پیشرفت های نظام مقدس جمهوری اسلامی، بیان دستآوردها و خدمات دولت شهید رئیسی، روایت سیره شهدای خدمت، تبیین شاخص های انتخاب اصلح و ترغیب و تشویق مردم به حضور حداکثری است.
طی سالهای گذشته و براساس قانون، انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همزمان با انتخابات ریاستجمهوری برگزار شده ولی شرایط ایجاد شده موجب شد تا این موضوع تحت تاثیر قرار گیرد.
وزیر اطلاعات در جلسه سران قوا تأکید کرد: رفتار نامزدها و حامیان آنها با بیطرفی کامل و بهطور مستمر رصد شده و به افرادی که رویکرد تخریبگرایانه اتخاذ کنند تذکرات لازم داده خواهد شد و در صورت لزوم گزارش آن در اختیار مقامهای قضائی قرار خواهد گرفت.
اشتباهات محاسباتی دولت آمریکا در سیاستهایش نسبت به مسائل غرب آسیا باعث شکست راهبردی این کشور شده است.
اگر واقعاً نظام- آنگونه که شما تصور میکنید- نسبت به آرای مردم حساس نبود و به راحتی اعداد را دستکاری میکرد، چرا باید عدد مشارکت را کمتر از دو انتخابات قبلی اعلام کند؟
برای اینکه صحنه انتخابات را جهاد ببینیم، اولین پیش نیاز این است که بدانیم چه کسانی رأی دادند؟ طبقه مرفه؟ طبقه متوسط؟ طبقه پایین اقتصادی؟ قشر متدین و متوسط به پایین؟
حضور آگاهانه مردم در انتخابات روز گذشته را میتوان به مثابه دمیدن خون تازهای در رگهای کشور، نظام و مسئولان دانست، زیرا این حضور در شرایطی حساس و تعیینکننده به منصه ظهور رسید و از این نظر میتواند دستاوردهای مهمی را در پی داشته باشد.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد. رقابت در این دو انتخابات برای دستیابی به ۲۹۰ کرسی قوه مقننه و ۸۸ کرسی مجلس خبرگان رهبری بود.
شکوه این انتخابات به بلوغ سیاسی یک جامعه است. به احساس مسئولیت جامعهای که بسیار جلوتر از گروهها و جریانات سیاسی است. این دستاورد را نباید دستکم گرفت.
صد و هفدهمین شماره ماهنامه «حلقهوصل»، در آستانه انتخابات یازدهم اسفندماه، به بررسی نقش زنان و فعالان فرهنگی در این رویداد مهم پرداخته است.
رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خود فرموده بودند: اینکه در فضای مجازی به هم بد بگویند، فحاشی و اهانت کنند، تهمت بزنند، این کارها انتخابات را بیبرکت میکند.
بیست و چهارمین نمایشگاه رسانههای ایران در حالی برگزار میشود که کمتر از دو هفته از انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده و این مساله موجب شده تا این رویداد تحت تاثیر و زیر سایه این موضوع قرار بگیرد.
پروژه فعلی دشمن در روزهای منتهی به انتخابات، کد رأی ندادن است! چرا؟ چون دشمن بشدت از رأی دادن مردم میترسد و میداند که انتخابات در ایران، واقعی است.