به گزارش حلقه وصل، سال ها پیش و زمانی که سینما و قهرمان هایش تازه در ایران رواج پیدا کرده بودند، مردم علاقه زیادی به ستاره ها داشتند، آن هم ستاره هایی که در دعواهای چند نفره زورشان به همه می رسید و کسی جلودارشان نبود.
فیلمسازان هم برای اینکه به این نیاز روزافزون مخاطبان سینما پاسخ بدهند و فیلم هایشان فروش بیشتری داشته باشد، از بدلکارهای حرفه ای استفاده می کردند؛ گروه «ضربت» که ابتدا شامل پنج نفر بود و بعدها تغییراتی داشت، از جمله گروه هایی بود که به همین دلیل مورد توجه تهیه کنندگان سینما قرار گرفته بود.
«ضربت» شامل افرادی بود که به ورزش کشتی کج می پرداختند ولی مرام و معرفت پهلوانی ایرانی هم در میان آنها راه داشت، آنها نمایش هایی برای مردم عادی اجرا می کردند و برای اینکه مردم کوچه و بازار را سرگرم کنند، به رایگان برایشان برنامه می گذاشتند.
یکی از آنها احمد علمایی بود که از 17 سالگی، ورزش رزمی را شروع کرده بود؛ او و سایر اعضای گروه ضربت به خاطر تبحرشان در نمایش حرکات رزمی، به شدت مورد توجه سینمای آن دوران قرار گرفته بودند، به این ترتیب که کار بدلکاری را انجام می دادند ولی در سینمای پیش از انقلاب، اتفاقاتی رخ می داد که با اعتقادات احمد علمایی سازگار نبود.
با این همه این کارها روح بزرگ احمد را سیراب نمی کرد، او اهداف دیگری داشت که سینما نمی توانست راهی مناسب برای دستیابی به آنها باشد؛ او می خواست تجربیاتی را که طی سال ها به دست آورده بود، مثل یک معلم به دیگران هم آموزش دهد.
مستند «معلم» در مورد فعالیت های احمد علمایی طی سال ها فعالیتش در حوزه های مختلف است که روز دوشنبه 5 مهرماه ساعت 17 از شبکه افق پخش می شود. تکرار این مستند نیز ساعت 6.30 روز سه شنبه پخش خواهد شد.