
سرویس معرفی: در نخستین روز چهاردهمین مهرواره شعر و داستان جوان سوره، دو کارگاه آموزشی با حضور اساتید شعر و داستان و شرکت کنندگان برگزار شد.
شب شعر این دوره از مهرواره جوان سوره نیز با حضور جمع کثیری از هنرمندان، اهالی ادبیات و علاقه مندان به شعر و ادبیات در محوطه و موزه کارخانه کبریت سازی زنجان برگزار شد.
در این مراسم شاعرانی همچون فاضل نظری، علیرضا قزوه، ناصر فیض، علیرضا بدیع، محمدعلی بهمنی، غلامرضا طریقی، قادر طراوت پور، محمود حبیبی کسبی، سعید توکلی، حسین زحمتکش، عباس کیقبادی و ... به شعرخوانی پرداختند. شاعران در این مراسم یاد و خاطره حسین منزوی، غزلسرای فقید کشور را گرامی داشتند.
علیرضا قزوه، مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری نیز با بیان این که برخی صرفا حسین منزوی را به عنوان شاعری غزلسرا میشناسند، گفت: من هم با این بزرگوار خاطراتی دارم و در بزرگداشتی که در فرهنگسرای اندیشه در سال ۸۰ برای ایشان گرفتیم و پس از آن نیز از طریق مرتضی امیری اسفندقه با وی بیشتر آشنا شدم.
وی تصریح کرد: حسین منزوی بیش از من به عنوان شاعر آیینی شعر برای امام حسین (ع) دارد. این موضوع به روحیه مردم زنجان و خاندان اصیلی که در آن زندگی کرده است نیز برمیگردد.
قزوه همچنین گفت: شهید شهریاری، دانشمند هسته ای کشورمان هم از دیگر چهره های برجسته زنجان است.
وی در پایان سخنان خود با بیان این که شاعران باید در موضوعات مختلف شعر بگویند، عنوان کرد: ما شاعران جو زده نباشیم و تنها در یک موضوع عاشقانه یا آیینی شعر نگوییم.
گفتنی است علی سلیمانی، مصدق آقاجانلو، رویا باقری، کبری موسوی، فریبا یوسفی، حسین طاهری نیز در این مراسم شعر خواندند.
از حواشی این مراسم می توان به شعرخوانی ناصر فیض به زبان ترکی اشاره کرد. وی شعری پیرامون ماجرای خرید یک پیکان خواند. یگانه، شهردار زنجان نیز ضمن خوش آمدگویی به حضار، شعری از مرحوم حسین منزوی خواند.