به گزارش حلقه وصل، سید هادی حسینی در گفتوگو با خانه ملت با اشاره به انتقاد برخی افراد و شخصیتها از برنامه خندوانه رسانه ملی، گفت: فراخواندن مردم به خنده حکیمانه از سوی آقای قرائتی نکته جالبی است اما باید پرسید چقدر در جامعه حکیم داریم که بتوانند خندههای حکیمانه را تروج دهند؟ چه تعداد از حکمای کشور حکیم و الگوی این مسئله هستند؛ باید توجه داشت که جامعه ایران از سلایق مختلفی تشکیل شده است که پاسخ به نیازهای آنها در چارچوب جامعه اسلامی الزامی است.
نماینده مردم قائمشهر و سوادکوه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از مسئولان نهتنها خندههای حکیمانه ندارند بلکه رفتار و تصمیمگیریهای آنها نیز حکیمانه نیست، افزود: واقعیت این است که علما در خصوص مسائل متفاوت نگرشهای مشابه و یکسانی ندارند و در همه زمینهها به اجماع نمیرسند؛ مثلا برخی خندههای برنامه خندوانه را خلاف اخلاق و شرع دانسته و برخی دیگر اِن قلتی به آن وارد نمیدانند.
باید به مردم اجازه داد حدی از شادی و خوشی را در زندگی خود تجربه کنند
وی در ادامه با تاکید مجدد براینکه تفکرات و سلایق مختلف موجود جامعه ایران باید در قالب نظام جمهوری اسلامی ایران پاسخ داده شود، گفت: مردم نیاز به شادی دارند و همین افرادی که شاید خندههای حکیمانه نداشته باشند، همانها هستند که در مراسمها، اعیاد و سوگواریهای هیاتهای مذهبی حاضر شده، لباس سیاه میپوشند، زنجیر میزنند، رأی میدهند و به چارچوبهای نظام پایبند هستند.
این جامعهشناس ادامه داد: معتقدم باید به مردم اجازه داد حدی از شادی و خوشی را در زندگی خود تجربه کنند چراکه با مشکلات متعدد اقتصادی و معیشتی دست و پنجه نرم میکنند و این مشکلات، زاییده تصمیمات و عمل ما مسئولان است که نتوانستهایم بهعنوان حاکمان جامعه اسلامی شرایط مناسب زندگیشان فراهم کنیم.
منتقد ان خندههای مردم نگاهی به سطح اخلاقی اعضای خانواده و فرزندان خود بیاندازند
حسینی با تاکید براینکه باید در رسانه های داخلی به نیاز مردم پاسخ داد و برای آنها برنامه سازی کرد، گفت: باید به این فکر کرد اگر امروز خندههای مردم حکیمانه نیست بدین دلیل است که بسیاری از منبرها و موعضههای ما در 37 ساله گذشته بیتاثیر بوده است.
عضو فراکسیون هنر و رسانه جوانان مجلس در پایان افزود: منتقدان خندههای مردم، نگاهی به سطح اخلاقی اعضای خانواده و فرزندان خود بیندازند چرا که در بسیاری مواقع نتوانسته حتی فرزندانشان را با خود همراه کنند پس بهتر است از خودمان شروع کنیم تا در ادامه بتوان اندیشه حکیمانه را در جامعه تسری داد.