به گزارش حلقه وصل، عماد رحمانی از بازی سازان جوان کشورمان و مدیرعامل شرکت رسانا شکوه کویر از ساخت بازی" ایران 57 " خبر داد و گفت: " ایران 57 " کاری است که سال 92 مراحل نگارش آن با همکاری اساتید دانشگاه انجام شد. بر این اساس کار دارای بیس قوی است. " ایران ۵۷ " تابستان جاری در بازار عرضه خواهد شد.
رحمانی ادامه داد: داستان " ایران ۵۷ "در مورد جوانی به نام ایلشن است که پدر و پدربزرگش را در سال 42 از دست می دهد. ایلشن از آن زمان با عموی خود به تهران می آید و وارد جبهه خلق می شود اما آرام آرام راهش را پیدا می کند.
وی با بیان اینکه بازی " ایران ۵۷ " کار مستندی است، عنوان کرد: متن های داخل بازی مستند و باورپذیر است. با احترام به فضای تاریخی کار، مستندی ارایه دادیم که سندهای رسمی پشت آن است. در این زمینه سازمان اسناد کشور با ما همکاری کرده است.
این بازیساز با اشاره به اینکه سبک بازی " ایران 57 " اکشن و سوم شخص است، بیان کرد: قسمتی از بازی به جست و جوی اسناد برمی گردد که روند ماجرایی دارد و بخشی از بازی هم اکشن است.
رحمانی از حمایت مرکز هنرهای رقومی بسیج از بازی " ایران 57 " خبر داد و افزود: از سال 93 حمایت مرکز هنرهای رقومی بسیج از بازی " ایران 57 " اتفاق افتاد و مالکیت کار را در اختیار گرفتند و از نظر مالی به ما کمک کردند. مهدی جعفری،مدیر مرکز هنرهای رقومی بسیج تهیه کننده بازی " ایران 57 " و کارگردان این بازی نیز بنده هستم.
این بازیساز با بیان اینکه یک همکاری چند شرکتی در ساخت " ایران 57 " وجود داشت، خاطرنشان کرد: بازی " ایران 57 " دو ساعت بازی با 24 کاراکتر است. دوبله کار در صدا و سیما به مدیریت حسام صادقی انجام گرفته است. کارگردان هنری محسن عسگری است. موضوع این بازی یک موضوع ملی و حساس بود. علاوه بر این تلاش داشتیم که کیفیت کار بالا باشد. بر این اساس چند شرکت در ساخت این بازی همکاری کرده اند.
وی که بازی هایی همچون "گنجینه پنهان"، "شیطنت های علیمردان خان"، "سالهای سیاه"، و "پرواز دوران" را ساخته است،تصریح کرد: بازی " ایران 57 " ماحصل چندین سال تلاش بنده و دوستان است و امیدوارم که در شناساندن فرهنگ انقلاب موثر باشد. روایت قصه، روایت جانبدارانه محض نیست بلکه مستند و باورپذیر است.
رحمانی یکی از رسالت های مهم بازی را سرگرم کننده بودن آن دانست و افزود: همواره در تولیدات سعی کردم همیشه مخاطب را اولویت قرار دهم. در ساخت بازی " ایران 57 " هم تلاش کردم که در کار صرفا عقاید بیان نشود بلکه سرگرمی هم ایجاد شود.
این بازیساز همچنین با اشاره به بازی " انقلاب 1979، جمعه سیاه " اظهار داشت: از سازنده این بازی نوید خونساری در خارج از کشور حمایت های مالی شد و 10 روز پیش این بازی وارد بازار کشور شد. این بازی یک کار ضد انقلابی است که واکنش هایی را در پی داشته است.
رحمانی خاطرنشان کرد: مطمئنا با پخش بازی " ایران 1979، جمعه سیاه " همه به این فکر می کنند که باید کاری کرد. متاسفانه ما کلا فضایی داریم که تا اتفاقی در سطح بین الملل نیفتاد به فکر نیستیم. فضای فرهنگی کشور ما نیاز به پالایش دارد. دیگران در خارج از کشور دلشان به حال ما نمی سوزد. ما باید خودمان به فکر خود و کشورمان باشیم.