دولت چهاردهم اغلب استانداران را تغییر داده است و این سئوال مهم را ایجاد کرده که آیا این تغییرات لازم بود و آیا افراد کارآمدی از استانداران قبلی با تکیه بر وفاق ملی وجود نداشت؟
تصمیم عجیب دولت به قطع منظم برق در آبانماه رکوردی بیسابقه در مدیریت بخش انرژی کشور است، ازاینرو دولت در شرایط سختِ تأمین گاز، سوخت مایع و برق زمستانه، آسانترین تصمیم را که قطع برق بوده، انتخاب کرده است.
بزرگترین دستاورد دولت در این صد روز را اما آزادسازی واردات و ریجستری گوشیهای همراه برند اپل است. تلفنهایی که ارزانترین آن حدود ۶۰ میلیون تومان قیمت دارد و مشخص است که تنها چه قشری توانایی خرید آن را دارد.
بعد از اعلام خبر پیروزی ترامپ در انتخابات، برخی فعالان سیاسی اصلاحطلب مطلب نوشته و در شبکههای اجتماعی منتشر کردند که برای ایران فرقی بین ترامپ و هریس نیست و هر دو برای ایران فرصت هستند؛ مواضعی که نسبت به قبل از اعلام نتایج انتخابات با چرخش ۱۸۰ درجهای مواجه شده است.
وزیر راه دولت خاتمی در اظهاراتی عوامانه مدعی شد FATF موجب رونق اقتصاد و رفع فقر در کشور میشود.
طی ۱۰۰ روزه اخیری که دولت چهاردهم زمام مور اجرایی کشور را بر عهده داشته است، قوه مجریه بیشتر به امور روزمره رو آورده و گویی برنامه مدون و راهبردی برای آینده کشور ندارد.
نگاهی به اقدامات، سخنان، انتصابات و عملکرد کوتاه مدت عملا آینهای از باقی مانده عمر دولت خواهد بود و میتواند دورنمایی از آینده دولت چهاردهم را به دست دهد.
انتصاب فرد مسئلهداری همچون امیر آریازند در نهاد ریاستجمهوری آنهم در شرایط تنش منطقهای، جای تامل دارد.
این روایت دقیق آیتالله هاشمی شاهرودی نشان می دهد سعید جلیلی در ایام فتنه از هیچ تلاشی حتی تریبون دادن به سران فتنه مضایقه نکرد اما فتنه گرانی که از کشورهای بیگانه مدیریت می شدند هربار با بهانهای به یاغی گری خود ادامه میدادند.
محسن رنانی، «عضو شورای راهبری کابینه چهاردهم» ادعا کرده است: نرسیدن دلار به ۲۰۰هزار تومان در شرایط فعلی معجزه است.
تقابل بین دولت و مجلس در مبحثی حساس چون قیمت بنزین موضوع جالب توجهی نیست و تبعاتش در جامعه و اقتصاد کشور مشکلاتی ایجاد می کند.
پس از آنکه پزشکیان درباره پرداخت وامهای ازدواج و فرزندآوری صحبت کرد، حالا این اظهارات رئیس جمهور با واکنشهای متعدد کارشناسان حوزه جمعیت روبرو شده است.
نکته مهم این است که موضوع فیلترینگ به خاطر کوتاهی و کج کارکردی دولت متبوع وی (دولت روحانی) درباره نظام بخشی به فضای مجازی به عنوان قاعده جاری در همه کشورها، به کشور تحمیل شد اما طیف متهم خسارتهای آن ولنگاری مجازی و فیلترینگ بعدی، قیافه طلبکاری به خود میگیرند.
شعاع دیپلماسی فعال عراقچی در زمان کوتاهی ۹ کشور لبنان، سوریه، عربستان، قطر، عراق، عمان، اردن، مصر و ترکیه را در بر گرفته است که هر یک از این سفرها حاوی پیام خاصی به کشورهای منطقه بود.
فرهنگ سازی و قانون هر کدام در جای خود ضروری است و ارزش دارد، اما هیچکدام جای یکدیگر را نمی گیرند. از طرفی، براساس قانون اساسی کشور، رئیس جمهور سوگند میخورد که پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری و قانون اساسی کشور باشد.
تاکید اصلاحطلبان بر ورود ظریف به عرصه دیپلماسی دولت در حالی است که تجربه برجام همچنان پیش چشمان ماست.
مخرج مشترک رسانههای اصلاحطلب با رسانههای فارسی زبان رژیم صهیونیستی، نشانداد که رسانههای اصلاحطلب در مقطع کنونی، بیش از آنکه محکوم کردن جنایتهای رژیم غاصب را در دستور کار داشته باشند به دنبال تسویه حسابهای جناحی هستند.
FATF بیشتر یک پروژه سیاسی است تا یک موضوع فنی و بانکی. با گذشت زمان اجماع نظری در بین گروههای مختلف شکل گرفته است که تا زمانی که تحریمهای یکجانبه حداکثری آمریکا علیه ایران وجود دارد که سبب قطع روابط بانکی رسمی ما شده است، موضوع اف ای تی اف اهمیتی نخواهد داشت.
بااینحال همچنان ادبیات «وفاق» از سوی رسانههای نزدیک به دولت تکرار میشود و با همین حربه طلبکارانه جریان رقیب را متهم به وفاق شکنی میکند.
معمولا کشورهایی که قدرت بیشتری دارند برای نشان دادن قدرت خود و یا مقامات برخی کشورها برای تحقیر طرف مقابل، این توازن را با نحوه چینش صندلی ها و یا نصب پرچم بیشتر به نفع خود برهم میزنند.