بهروز افخمی کارگردان، نویسنده و تهیهکننده سینما و تلویزیون در برنامه ایران امروز به بیان یکی از خاطراتش در دیدار با امام خمینی (ره) پراخته است.
پژوهشگر حوزه انقلاب گفت: امام، درک حداقلی از دین را کنار زده و نگاهی کلان به اسلام را احیا و وارد جامعه کرد. اساسا امام با این حرکت ما را بار دیگر مسلمان کرد.
انتشارات به نشر (آستان قدس رضوی) سه عنوان کتاب در قالب بسته پیشنهادی با عنوان «امام خمینی (ره) و دهه نودی ها» را برای مطالعه و مرور به مخاطبان خود معرفی کرد.
پژوهشگر تاریخ معاصر گفت: ۱۵ خرداد یک نقطه عطف در تاریخ مبارزه با پهلوی است. این که میگویم نقطه عطف نه تنها در نظر مذهبیون که حتی چپها و لیبرالها هم ۱۵ خرداد را یک نقطه خاص در تاریخ میدانستند.
امام خمینی در اولین جلسه از دروس ولایتفقیه در نجف گفته بودند: بیدینها میگویند دیانت از سیاست جداست، زمان حضرت امیر(ع) سیاست از دیانت جدا بود؟ اینها را بیدینها درست کردند.
رهبر معظم انقلاب با اشاره به اینکه ما میتوانیم کلید حل مشکلات است گفتند: ما مشکلاتی داریم اما با روحیه «ما میتوانیم» میتوانیم از سد مشکلات عبور کنیم و هرکس ایران و منافع ملی را دوست دارد باید برای ترویج ایمان و امید تلاش کند.
آگاهی از تفکرات انسانساز حضرت امام در گرو رجوع روشمند به آثار گفتاری و نوشتاری ایشان است. آشنایی با آثار علمی امام خمینی، چنانچه بدون برنامه و مشورت و به صورت سلیقهای و ناآگاهانه صورت گیرد، موجب دلزدگی شخص از مطالعه است.
مرحوم فاطمینیا میگفت: حاج حسین فاطمی، در خواب امام زمان(عج) را در حرم حضرت معصومه(س) دید. یک دفعه حاج آقا روحالله آمد و امام(عج) تمام قد بلند شد. با او معانقه کرد و به من فرمود: ایشان را رد میکنی؟ ایشان موید از جانب ماست.
رهبر فقید انقلاب اسلامی معتقد بودند سعادت ملت ها از دانشگاه ها، مدارس، دانشمندان و معلمان شروع می شود و این دانشگاهها و مدارس هستند که تمام مقدرات مملکت را اداره می کنند.
رجبی دوانی گفت: کار بزرگ امام خمینی (ره) برپایی حکومت ولایت در عهدی بود، که خبری از ارزش های دینی در سطح بین الملل و حاکمیت نبود.
گاهی افراد برای توجیه افکار و سیاست های خود و اصرار بر مقبولیت اندیشه هایشان دست به تحریف یا برداشت نابجا از عقاید شخصیت های بزرگی مانند امام خمینی (ره) میزنند.
رهبر معظم انقلاب خطاب به سلطان عمان فرمودند: «امیدواریم با گسترش ارتباطات دولتها، امت اسلامی شوکت و عظمت خود را بازیابد و در کنار هم قرار گرفتن ظرفیتها و امکانات کشورهای اسلامی به نفع همه ملتها، کشورها و دولتهای اسلامی باشد.»
شبکه پنج سیما به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد مستندهای ویژهای با مضامین مرتبط با این ایام را در جدول پخش برنامههای خود قرار داده است.
در سیره امام خمینی (ره) تاریخ وجود دارد. امام به شدت از تاریخ استفاده میکرد و از تاریخ مطلع بود که این توجه به تاریخ، برگ برنده ایشان بود.
تمرکز حضرت آیتاللهالعظمی امام خامنهای روی اجرای موبهموی راهبردهای انقلابی امام خمینی (ره) و ژرفاندیشی او در خصوص اندیشههای امام (ره) فتح قلههای بهظاهر ناگشودنی را یکی پس از دیگری تا مرز حیرتانگیز بودن امکانپذیر کرده است.
فلاح شیروانی با اشاره به بیانی از شهید مطهری اظهار داشت: این شهید میفرمود که ساختار فکری که رهبری در جوانی به آن رسیدهاند ثابت است و حتی مباحث امروزشان بر اساس همان چارچوب تغییر میکند.
محسن قنبریان گفت: در منشور روحانیت، آخرین درد دلهای امام(ره) مربوط به جریان متحجرین است که در آنجا تعابیر صریح و تندی هم دارند، ضمن آن که نسبت به جریانهای لیبرال و روشنفکر هم امام، صراحت بیان خاصی داشت.
همانگونه که نباید گذاشت حماسه آفرینان دوران دفاع مقدس فراموش شوند باید هم از حماسههایی که پس از دفاع مقدس و با الهام از آنها خلق شده و میشود و هم از خالقان آن حماسهها نیز پاسداری کنیم.
خیلیها زندگیاش را در سالهای پس از انقلاب و روزهایی که او در منطقه غرب کشور سپری کرد، خلاصه میکنند. اما حقیقت این است که زندگی انقلابی او از اواسط دهه ۵۰ شمسی، روزهایی که ساواک در اوج قدرت قرار داشت و کوچکترین صدای مخالف رژیم پهلوی را در نطفه خفه میکرد، آغاز شد.
نشست دوم از سلسله نشستهای بیانات با محوریت مروری بر مجموعه سخنرانیهای رهبر معظم انقلاب در ایام رحلت امام خمینی(ره) شنبه ششم خردادماه به همت مرکز هنری رسانهای سلوک برگزار میشود.