در شرایطی که حتی مقامهای آمریکایی گفتهاند کارزار فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده، دونالد ترامپ در مبارزات انتخاباتی از 12 شرط دولت اول خود در قبال تهران به 1 شرط رسید.
اگر تا الان روشن نبود که دموکراتها به اندازه جمهوریخواهان جنگطلباند، جنگ غزه و لبنان و پشتیبانی دیوانهوار بایدن از اسرائیل، اشتراکات جنگافروزانه این دو حزب را نشان داد.
وزیر راه دولت خاتمی در اظهاراتی عوامانه مدعی شد FATF موجب رونق اقتصاد و رفع فقر در کشور میشود.
دکتر جلیلی در هفتاد و پنجمین جلسهی حکمت سیاسی اسلام در قرآن با موضوع«نقشهی راه پیشرفت و نظم جدید» در تاریخ ۱۵ آبان ۱۴۰۳ گفت: در آیات قرآن کریم، صبر و جهاد در کنار یکدیگر به کار رفتهاند. این مسئله نشان دهندهی اهمیّت مسئلهی صبر است.
روزنامه زنجیرهای و غربگرای اعتماد برخلاف مشی خصمانه و منفعلانه دولت آلمان در تبعیت از آمریکا و رژیم صهیونیستی، خواستار تنشزدایی (یکطرفه) از سوی ایران شد.
در چندقدمی انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، این پرسش به ذهن میرسد که در صورت پیروزی «کامالا هریس» یا «دونالد ترامپ»، دولت آینده این کشور چه رویکردی در قبال ایران در پیش میگیرد؟
اگر قرار بود که با پیوستن به FATF، مشکلات اقتصادی مردم حل شود، باید وقتی که در دولت روحانی 39 بند از 41 بند دستورات FATF عینا و بیکم و کاست اجرا شد، شاهد لغو بالمره تحریمها بودیم؛ آیا چنین شد؟!
نکته مهم این است که موضوع فیلترینگ به خاطر کوتاهی و کج کارکردی دولت متبوع وی (دولت روحانی) درباره نظام بخشی به فضای مجازی به عنوان قاعده جاری در همه کشورها، به کشور تحمیل شد اما طیف متهم خسارتهای آن ولنگاری مجازی و فیلترینگ بعدی، قیافه طلبکاری به خود میگیرند.
تاکید اصلاحطلبان بر ورود ظریف به عرصه دیپلماسی دولت در حالی است که تجربه برجام همچنان پیش چشمان ماست.
از ابتدا شروع دولت چهاردهم بحث حلوفصل موضوع FATF و پیوستن به آن در فضای رسانهای و ادبیات دولتیها بیشتر شده است و اخیراً نیز رئیسجمهور دستور داده است تا این موضوع پیگیری شود.
گروسی باید میان رویکرد واقعبینانه، حقوقی و سازنده در تعامل با تهران یا استناد به رویکرد سیاسی و ابزاری از آژانس در تقابل با کشورمان، دست به انتخاب بزند. فرصت چندانی برای مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در این خصوص باقی نمانده است.
روزنامه شرق در مطلبی به سیاق گذشته اصلاحطلبان آرزو کرده که پزشکیان در نیویورک با رئیس جمهور آمریکا دیدار کند اما بر این موضوع معترف شده که بایدن در آینده این کشور سمتی ندارد و بر فرض محال اگر دیداری هم صورت گیرد تبلیغاتی و بدون نتیجه خواهد بود.
در سالهای اخیر، سیاست خارجی در اذهان ملت ایران بسیار برجسته شدهاست. شاید کمتر ملتی باشد که تا این حد به امر سیاست خارجی بپردازد.
سخنان آقای پزشکیان درباره قیمت بنزین حاشیهساز شده است تا جایی که محمدرضا عارف مجبور به واکنش و توضیح شد.
بر اساس صحبتهای سیدعباس عراقچی، برجام به پایان خط رسیده است و باید سند جدیدی نوشته شود.
روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی به تمامی وزیران پیشنهادی آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان رای اعتماد داد. این موفقیت را به جناب پزشکیان تبریک میگوئیم، اگرچه همچنان بر این باوریم که برخی از وزیران پیشنهادی از شرایط لازم برای حضور در مسئولیت بلندپایه وزارت برخوردار نبودهاند ولی بدیهی است که اکنون در جایگاه قانونی وزارت قرار دارند و دفاع از این جایگاه وظیفه قانونی همگان است. اما، در این وجیزه سخن دیگری در میان است
دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات آتی این کشور روز جمعه مدعی شد خروج از توافق هستهای ایران «احتمالاً بهترین کاری» بوده که او برای اسرائیل انجام داده است.
نرخ تورم ونزوئلا در حالی از ارقام بالای ۳۰۰ هزار درصد به حدود ۵۰ درصد در ماه گذشته میلادی کاهش یافت که سیاست اصلی دولت مادورو در عبور از ابرتورم بر بیاثر کردن تحریمها متمرکز بوده است.
وضعیت ایران در زمینه هستهای تغییر قابل ملاحظهای نسبت به قبل نداشته است. اما علیه ایران قطعنامه صادر شد.
حسن روحانی در دیدار با تحریریه روزنامه اعتماد، عدم موفقیت در تحقق وعده خود مبنی بر واردات 200 فروند هواپیما را به گردن دیگران انداخت.