سرویس حاشیه نگاری: لاله افتخاری، به جریانساز بودن هنرمندان و تاثیرات مهمی که آنها میتوانند بر جامعه داشته باشند اشاره کرد و گفت: توجه به مسائل انسانی مختصِ قشر و گروه خاصی نیست و باید این فرهنگ که افراد در مقابل یکدیگر مسئول هستند، در جامعه درونی شود که خوشبختانه هنرمندان این ضرورت را به خوبی دریافت کردهاند.
لزوم حضور سیاسیون در جمع هنرمندان
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر با اشاره به پیشقدمی هنرمندان در موضوعاتی مانند اعلام موضع در حادثه منا، حضور در مراسم تشییع پیکر پاک شهدان غواص و کمک به زلزلهزدگان آذربایجان، افزود: اگر بعضا فاصلهای میان هنرمندان و مسئولان دیده میشود، بیشتر به دلیل عدم شناخت این دو قشر از یکدیگر است که با حضور مدیران در جمع هنرمندان و بالعکس میتوان بسیاری از پیش داوریها را از بین برد.
وی با حمایت از اقدام یکی از هنرمندان سینما برای جمعآوری امضاء نامه به دبیرکل سازمان ملل در خصوص فاجعه منا، گفت: اطلاعات نشان می دهد برای رسیدن به مرز یک میلیون امضای لازم، فقط ۱۵۰ هزار امضا باقی مانده است، که این امر نشان از اهمیت این فاجعه برای هموطنانمان دارد، پس بهتر است با افزایش این مشارکت همچون همیشه نشان دهیم ایرانی مسلمان از مرگ هموطنانش نخواهد گذشت.
درونی شدن فرهنگهای محتلف در جامعه با تعامل هدفمند میان سیاسیون و هنرمندان
افتخاری با بیان اینکه انتظار میرود بستر استفاده از چنین ظرفیتهای اجتماعی فراهم شود، ادامه داد: تعامل هدفمند و برنامهریزی شده میان دولتمندان و سیاسیون و پشتیبانی از هنرمندان و چهرههای محبوب جامعه میتوان حس انسان دوستانه، افزایش کار خیر و برخی از آداب مورد نظر را در سطح جامعه درونی کرد.
عضو هیات رئیسه کمیسون فرهنگی مجلس در پایان گفت: چهرههای علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی از محبوبیت خاصی در جامعه برخوردار هستند که این سرمایه را با لطف خدا بدست آوردهاند بنابراین استفاده از آن در راه خدا بسیار خوشایند است و رفتار هوشمندانه مدیران این است که از این ظرفیت استفاده مناسبی داشته باشند.
گفتنی است در پی فاجعه «منا» کمپین امضاء نامه به دبیر کل سازمان ملل (در سایت موزه صلح جانبازان شیمیایی تهران) تشکیل شده و هنرمندان از مردم خواستند تا به این کمپین بپیوندند و امضا و اعتراض خود را ثبت کنند.