محمد علی یساقی، مسئول دفتر فرهنگ و ادب پایداری حوزه هنری خراسان رضوی درباره هدف و شیوه برگزاری این کارگاه به حلقه وصل گفت: کارگاه آموزشی، پژوهشی «تاریخ شفاهی» براساس ماهیت وجودی حوزه هنری و بر مبنای دو موضوع اصلی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تشکیل میشود.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری این کارگاه، پرورش و عرضه علم در زمینه تاریخ شفاهی و ایجاد همکاری و تعامل هرچه بیشتر میان محققین و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران است.
یساقی تصریح کرد: یکی از ویژگیهای اصلی کارگاه تاریخ شفاهی، عرضه اطلاعات و روشنی بخشیدن به نقاط خاموش و مغفول منابع تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس است. همچنین ایجاد زمینه پیشرفت علم تئوریک تاریخ شفاهی و اجرایی نمودن این علم همراه با تولید آثار ارزشمند از دیگر اهداف کارگاه آموزشی، پژوهشی تاریخ شفاهی است.
این فعال فرهنگی خاطر نشان کرد:فعالیت کارگاه با انتشار فراخوان آغاز و پس از ثبتنام علاقهمندان به تاریخنگاری، تعداد مشخصی از ثبتنام کنندگان بر اساس معیارهای علمی و عملی گزینش شده و در در دورههای کارآموزی کارگاه شرکت میکنند.
وی یادآور شد: آشنایی نسبی با اصول ادبیات فارسی، ارائه نمونه کارهای نوشتاری، برخورداری از امکانات اولیه تحقیق و پژوهش و پیشنهاد سوژه و موضوعات تاریخنگاری از جمله مواد گزینشی برای انتخاب کارآموزان این کارگاه است.
یساقی اضافه کرد: کارگاه آموزشی، پژوهشی تاریخ شفاهی بهصورت دورهای برگزار شده و حوزه هنری خراسان رضوی پس از پایان هر دوره با جذب کارآموزان جدید و سنجش توانایی و استعداد علمی آنان، اقدام به برگزاری دوره بعدی کارگاه میکند. زمانبندی دورهها و جلسات کارگاهی نیز پس از انتخاب کارآموزان، مشخص و اعلام میشود.
مسئول دفتر فرهنگ و ادب پایداری حوزه هنری خراسان رضوی گفت: مهلت ثبتنام در این کارگاه تا تاریخ ۱۵ تیرماه ۹۸ ادامه دارد و علاقهمندان میتوانند جهت نامنویسی و کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای۰۹۳۰۸۰۶۸۱۰۰ و ۲-۰۵۱۳۸۸۳۰۳۶۱ تماس بگیرند.