
به گزارش حلقه وصل: بر اساس اعلام اداره فرودگاه های خراسان رضوی، آمار پروازها و جابهجایی مسافران فرودگاه بینالمللی مشهد در روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، همزمان با میلاد باسعادت امام رضا(ع)، با رشد چشمگیر همراه بوده و رکورد ۷ سال گذشته را شکسته است.
براساس آمار دریافتی، در این روز ۲۲۳ پرواز در فرودگاه مشهد انجام شده و ۲۹ هزار و ۹۳۸ مسافر از طریق این پروازها جابهجا شدند.
از این تعداد، ۸۱ پرواز ورودی داخلی با ۱۰ هزار و ۸۵۴ مسافر، ۸۴ پرواز خروجی داخلی با ۱۱ هزار و ۳۴۰ مسافر، ۳۰ پرواز ورودی خارجی با ۴ هزار و ۲۰ مسافر و ۲۸ پرواز خروجی خارجی با ۳ هزار و ۷۲۴ مسافر ثبت شده است.
این آمار حاکی از افزایش ۱۰ درصدی در تعداد پروازها و مسافران نسبت به روز گذشته و رشد ۲۲ درصدی در مقایسه با مدت مشابه ماه گذشته است.