به گزارش حلقه وصل: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دوشنبهشب ۲۵ دیماه به مقر تروریستهای صهیونیست و داعشی در اربیل عراق و ادلب در سوریه حمله کرد و انتقام خون شهدای حادثه ۱۳ دیماه امسال را که در مسیر مزار حاج قاسم سلیمانی، به شهادت رسیده بودند، گرفت. این حمله رمزی داشت که از جابهجایی پرچم سرخ انتقام سرچشمه میگرفت.
فیلمی در این باره ببینید:
پرچم سرخ انتقام یا همان پرچم سرخ یالثارات الحسین علیهالسلام که در سال ۹۸ و به نشانه انتقام خون حاج قاسم سلیمانی در مسجد مقدس جمکران به اهتزاز درآمد، تنها ۲ روز پس از حادثه خونبار کرمان روی گنبد این مسجد نصب شد. این در حالی است که قرار بود بعد از ۲ روز پرچم مشکی تعویض و پرچم فیروزهای روی گنبد نصب شود، ولی بعد از شهادت این عزیزان در سالروز شهادت سردار دلها در کرمان، به نشانه انتقام سخت خون این شهیدان و همه مظلومان عالم دوباره بر فراز گنبد فیروزهای میعاد منتظران پرچم سرخ یالثارات الحسین علیه السلام برافراشته شد.
۴ روز بعد، خادمان مسجد مقدس جمکران ضمن به اهتزاز درآوردن همان پرچم بر فراز مسجد گلزار شهدای کرمان با خانواده ریحانه سلطانینژاد، دختری با کاپشن صورتی و گوشواره قلبی دیدار کردند. آنها در منزل خانواده شهیدان سلطانینژاد که ۸ شهید دادهاند، حضور یافتند و بعد از مدیحهسرایی، متبرکات و هدایای مسجد را به این خانواده اهدا کردند. سفیران آستان مسجد مقدس جمکران با حضور در بیمارستان شهید باهنر کرمان با مجروحان حادثه تروریستی هم دیدار کردند.
اهتزاز پرچم سرخ انتقام بر فراز مسجد گلزار شهدای کرمان اما پیشزمینه انتقام بود که تنها چند روز بعد از جنایت تروریستی عوامل صهیونیستی داعش در کرمان اتفاق افتاد.
سیلی انتقام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سرانجام در شامگاه دوشنبه ۲۵ دیماه، همزمان با سالگرد شهادت امام دهم و تنها ۱۲ روز پس از جنایت تروریستی کرمان با رمز «یا امام هادی علیهالسلام» بر گونه دشمن نواخته شد تا رمز و راز اهتزاز پرچم انتقام در جمکران، انتقال پرچم به گلزار شهدای کرمان و توسل به حضرت هادی علیهالسلام و سامرا، محل غیبت حضرت ولی عصر (عج) روشن شود.
اینک باد پیروزی بر پرچم سرخ انتقام وزیدن گرفته و دل خانوادههای شهدای حادثه تروریستی را شاد و آرام کرده است؛ طوری که پیمان سلطانینژاد پدر دختر کاپشن صورتی درباره حملات سپاه به مقر موساد و داعش میگوید: «این کار، قوت قلبی برای ما خانوادههای داغدار استان کرمان بود.»