
محسن نفر، نوازنده و آهنگساز انقلابی کشورمان در گفتوگو با حلقه وصل، در خصوص تالیف جدید خود گفت: کتاب «کندوکاوی در موسیقی نظری» حدود یک ماهی است که وارد بازار نشر و کتاب شده است.
وی افزود: این کتاب درباره موسیقی و تئوری موسیقی در ایران و جهان است. از نکات برجسته این کتاب تبویب و فصلبندی آن است و در فصول مختلف سعی شده است مباحث نظری موسیقی غربی در کنار مباحث نظری موسیقی ایرانی به شرح و تفصیل درآید.
وی خاطرنشان کرد: این کتاب در صدوپنجاه صفحه، توسط انتشارات دانشگاه صدا و سیما و در 1000 نسخه منتشر شده است.
گفتنی است محسن نفر آهنگساز، ردیفدان، پژوهشگر، مدرس موسیقی (تئوری و ساز) و نوازنده برجسته تار و سه تار کشورمان است. وی آهنگ ساز و نوازنده تار آلبومهای وصل مستان، شمسالضحی، باغ ارغوان، یاد یار و فکر نو، یاس، خاکستری، آبی است. وی همچنین آهنگسازی چند فیلم سینمایی از جمله هودج (مجید مجیدی) و بلمی به سوی ساحل (رسول ملاقلیپور) را بر عهده داشتهاست.