
به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، نمایش «پوتین ها رو در بیار» کاری از گروه نمایش یاس کبود به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی در ملایر اجرا می شود.
این نمایش خیابانی به نویسندگی و کارگردانی مهدی روزبهانی و با مضمون دفاع مقدس است که داستان جوانمردی ها و فداکاریهای رزمندگان دفاع مقدس را بازگو می کند.
در این نمایش رزمنده ای از دوران جنگ با لباس ها و وسایل همرزمانش که شهید شده اند، صحبت می کند و آنها را مقصر می داند؛ او قصد دارد این وسایل را در گوشه ای رها کند و برود که یک جوان مانع کار او می شود و می خواهد او را منصرف کند و... و.
نمایش «پوتین ها رو در بیار»، نگاهی به شهدای مدافع حرم به خصوص، اولین شهید مدافع حرم ملایر حاج حیدر ابراهیم خانی نیز دارد و در آن، بازیگران زهیر کزازی و مهدی روزبهانی به ایفای نقش می پردازند.
این نمایش امروز چهارشنبه ۲۲ فروردین در پارک سیفیه و فردا ۲۳ فروردین در بام ملایر از ساعت ۱۸ به اجرا می رود.