
به گزارش حلقه وصل، نشست تبیین و نقد کتاب منظومه فکری حضرت آیت الله العظمی خامنهای با حضور حجت الاسلام خسروپناه( نویسنده کتاب)، مجید سرسنگی( معاون فرهنگی دانشگاه تهران)، محمود صلاحی( رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری) سید محمد حسینی(وزیر ارشاد دولت دهم) و جمعی از اساتید دانشگاه و فرهیختگان در فرهنگسرای گلستان برگزار شد.
سید محمد حسینی گفت: زبان بنده قاصر از این مسئله قاصر است که بخواهم درخصوص اندیشه والای مقام معظم رهبری سخن بگویم و آن را با اندیشه رهبران کشورهای جهان مقایسه کنم. بنده با بسیاری از رؤسای جمهور و رهبران جهان صحبت کردهام و باید اذعان کنم که تفاوت رهبر معظم انقلاب با آنها بسیار زیاد است و وجود رهبری در کشور ما نعمتی است که به دلایل مختلفی همچون حجاب معاصرت محروم از درک عمیق ایشان هستیم.
وی گفت: درباره عظمت شخصیت والای رهبر معظم انقلاب به جملهای از امام راحل(ره) خطاب به ایشان هنگامیکه رئیس جمهور بودند، بسنده میکنم:« من شما را یکی از بازوهای توانای نظام جمهوری اسلامی میدانم و شما را همچون برادری که آشنا به مسائل فقهی و متعهد به آن هستید و از مبانی فقهی مربوط به ولایت فقیه جداً جانبداری میکنید و در بین دوستان و متعهدان به اسلام، از جمله افراد نادری هستید که چون خورشید روشنایی میبخشید.»
وزیر ارشاد دولت دهم با اشاره به جایگاه کتاب منظومه فکری رهبر انقلاب گفت: ما در شناساندن رهبر معظم انقلاب به جامعه خود و مخاطبان جهانی کوتاهی کردهایم و هنوز ابعاد فکری ایشان برای بسیاری از افراد ناشناخته است و در این میان جا دارد که از آقای خسروپناه بابت نگارش این کتاب بسیار مهم تشکر کنم. عمل آقای خسروپناه مصداق همان جهاد کبیری است که رهبر انقلاب بدان اشاره فرمودهاند.
حسینی با انتقاد از ضعف مسوولان در ناآگاهی از ابعاد فکری مقام معظم رهبری گفت: متاسفانه برخی از کارگزاران ما در همین نظام اسلامی احاطه و اشرافی نسبت به مبانی اندیشه امام و رهبر انقلاب ندارند فلذا بعضا مشاهده میکنیم که برخی از مسوولین میگویند که اسلام نظام اقتصادی، فرهنگی و سیاسی ندارد و به لیبرال بودن خویش افتخار میکنند. در چنین شرایطی، تبیین دقیق معارف اسلامی، پاسخ علمی و روشمند به شبهات مختلف درباره آن یک کار مهم و ارزشمند است که معمولا رهبر معظم نقلاب علی رغم مشغلههای بسیار زیاد، به تنهایی این کار را نیز انجام میدهند و جور کم کاری علما و دانشمندان را میکشند.
وزیر ارشاد دولت دهم گفت: کتاب منظومه فکری رهبر معظم انقلاب مثل یک کشکول نیست که فاقد نظم و ترتیب باشد بلکه واجد نظم منطقی است که به مثابه یک جورچین هرکدام از اجزایش در کنار همدیگر هستند. اکنون که در چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی قرار داریم باید نظامات تراز انقلاب را تبیین کنیم که این کار را هم کتاب منظومه رهبر انقلاب انجام داده و هم برخی مجموعههای دانشگاهی این کار را انجام می دهند.
حسینی با اشاره به احاطه رهبر انقلاب نسبت به مسائل مختلف علمی گفت: ما گاهی اوقات در زمان تصدی وزارت ارشاد برای برخی بزرگان مراسم تکریم برگزار میکردیم مثل مراسم بزرگداشت مرحوم سید علی آقای قاضی یا سید نعمت الله جزایری و هنگامیکه نزدیک برگزاری مراسم میشدیم برای ارئه گزارش خدمت رهبر انقلاب میرسیدیم که ایشان به نکات ظریف و عمیقی اشاره میکردند که باعث میشد ما به آن محورهایی که ایشان فرموده و قبلا درخصوصشان دقت نکرده بودیم نیز بپردازیم.
وی با ذکر خاطرهای به واکنش برخی افراد درباره شخصیت برجسته مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: سال 89 وقتی وزیر فرهنگ روسیه به ایران آمده بود، من اشارهای نسبت به احاطه رهبر انقلاب به ادبیات روسیه کردم وایشان بسیار شگفت زده شده بودند و به یاد دارم هنگامی که آقای حامد کرزای به ایران آمده بود و از وجود جلسات شعر رهبر انقلاب با شاعران خبردار شده بود به رهبری گفته بود که علاقه دارم در این جلسات شرکت کنم.