به گزارش حلقه وصل، گفته می شود که در هفته های آتی، نسخه جدید این سدان کلاس B به دست مصرف کنندگان خواهد رسید.
رانا پلاس پانوراما ۶ دنده با کد کلاس ۶۱۵۰۲ در کارخانه ایران خودرو تولید می شود و در بحث قوای محرکه تفاوت های قابل توجهی با رانا پلاس ۶۱۰۱۵ دارد. نسخه جدید این سدان ملی به پیشرانه TU5 پلاس مجهز است که به گفته ایران خودرو ۱۱۳ اسب بخار را با گشتاور ۱۴۴ نیوتن متر برای رانا پلاس پانوراما ۶ دنده تولید می کند. پیش از این گفته می شد که TU5 پلاس بر روی تارا و رانا پلاس ۱۱۰ اسب بخار را با گشتاور ۱۵۰ نیوتن متر دارند. اما گویا در تطبیق نهایی اسب بخار بیشتری از این پیشرانه استخراج شده و از سویی با کاهش ۶ نیوتن متر گشتاور نسبت به EC5 و TU5 پلاس اولیه، بازه بهره برداری از گشتاور بهبود پیدا کرده است.
سیستم انتقال قدرت رانا پلاس پانوراما از نوع ۶ دنده دستی ( MT6 ) است که در شرکت نیرو محرکه تولید می شود. ضرایب دنده های این سیستم انتقال قدرت به شرح زیر است:
دنده یک : ۳٫۵۸
دنده دو: ۲٫۰۴
دنده سه: ۱٫۲۹
دنده چهار: ۰٫۹۷
دنده پنج: ۰٫۷۶
دنده شش: ۰٫۶۰
دنده عقب: ۴٫۱۷
در مشخصات رسمی رانا پلاس پانوراما ۶ دنده اعلام شده است که این خودرو به دو کیسه هوا، تریم داخلی پارچه، فرمان کمکی برقی، سقف شیشه ای ثابت با سایه بان دستی ( مشابه به پژو ۲۰۷i و پژو ۲۰۷i صندوق دار )، تهویه دستی، کروز کنترل، سنسور پارک عقب، ترمز دیسکی جلو و کاسه ای عقب، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان و… مجهز است. آن طور که گفته می شود، فعلاً تولید اولیه رانا پلاس با ویژگی های جدید در کارخانه ایران خودرو آغاز شده است و احتمالاً این خودرو در تابستان ۱۴۰۰ عرضه رانا پلاس پانوراما ۶ دنده دستی را به صورت رسمی آغاز می کند.