
سرویس پرونده_ حامد عسگری: موسسه پژوهشی راهیان رویش توسط جمعی از دانشجویان و طلبهها تشکیل شده است. مخاطبان این موسسه دانشآموزان هستند و هدف آن تربیت نیروی انقلابی کارآمد و متخصص است. زمینه فعالیت موسسه پژوهشی راهیان رویش حوزههایی مانند انیمیشن، بازیسازی، برنامهنویسی -هم اندروید و هم سیپلاسپلاس-، رباتیک و هوافضا است. اکثریت دانشآموزان موسسه تیزهوش هستند و از بین مدارس نمونه دولتی جذب میشوند. موسسه راهیان رویش سال 1395 پژوهشی را در زمینه جنایتهای آمریکا انجام داد و حاصل این پژوهش منجر به طراحی و چاپ "تقویم جنایات آمریکا" شد.
این تقویم با هدف استکبارستیزی و شناساندن جنایتهای مستقیم و غیرمستقیم دولت آمریکا در کل جهان صورت گرفته است. دستهایی در حوزه رسانه هستند یا در برخی مواقع هم بهصورت طبیعی و گذر زمان سبب میشود که برخی از ظلمها به بشریت فراموش شود. از جمله از این ظلمها میتوان به جنایتهای آمریکا اشاره کرد. تقویمی که ما طراحی کردیم جنایتهای آمریکا را در هفت بخش تقسیمبندی کرده است. بخش اول به حملات نظامی آمریکا به کشورهای مختلفی مانند لبنان، افغانستان، گرانادا، پاناما، ویتنام، ژاپن، کامبوج، لبنان، عراق، سومالی و... میپردازد. بخش دوم به حمایت و پشتیبانی آمریکا از کودتاها بر میگردد.
کودتاهایی از قبیل کودتای 28 مرداد ایران، کودتای 2002 ونزوئلا، کودتای اکراین، هندوراس، شیلی و... . در این کودتاها خود آمریکاییها رسما قبول کردند و سند وجود دارد که نقش داشتند و در برخی مواقع کودتا را رهبری کردند و در برخی مواقع حمایت اطلاعاتی داشتند. بخش سوم به کشتار غیرنظامیان توسط آمریکا در مدت اشغال کشورها مختلف میپردازد. بخش چهارم، بمباران بیمارستانها و مراکز بینالمللی توسط آمریکا را نشان میدهد. مثلا بمباران مرکز صلیب سرخ در سال 2001 در کابل و... . بخش پنجم به آزمایش بیماریهایی بر میگردد که آمریکاییها بر روی مردم انجام دادهاند. بخش ششم جنایتها و کشتارهای نژادی و فرقهای در داخل آمریکا را نشان میدهد. کشتار و جنایتهایی از قبیل کشتار فرقه داودیه که در 1993 انجام شد و نزدیک به 82 نفر در آتش سوختند. بخش هفتم به جنایتهایی میپردازد که به وسیله آزادی حمل سلاح در خود آمریکا صورت گرفته است.
کلیت محتوایی تقویم جنایت آمریکا این هفت بخش است. در کنار اینها به مسائلی مانند آزمایشات هستهای نیز پرداخته شده است. چون مردم جهان باید بدانند که آمریکایی که دم از حقوق بشر میزند، سیاهترین کارنامه حقوق بشر را دارد. در این تقویم نزدیک به 199 مورد از جنایتهای آمریکا آمده است. این در حالی است که به اعتقاد من اگر حمایت بیشتری صورت گیرد تا پژوهشهای بیشتری در این زمینه انجام شود شاید تعداد این جنایتها به بیش از 300 مورد هم برسد.
این 199 مورد، مواردی هستند که در مورد آنها سند وجود دارد و کاملا مشهود است که این جنایت کار آمریکا بوده است. در تدوین این تقویم تمام تلاش ما این بوده که از منابع معتبر استفاده کنیم و کار ما سندیت داشته باشد. موادی بودند که قطعیت دست داشتن آمریکا در این جنایت زیر سوال بود و ما آنها را در تقویم نیاوردیم.
این تقویم به زبانهای انگلیسی و عربی هم چاپ شده و هر دو این تقویمها میلادی هستند. با این وجود این تقویم نیاز دارد که به روزررسانی شود و ما برای به روزرسانی آن نیاز به حمایت مالی داریم و امیدوارم که این حمایت صورت بگیرد تا ما بتوانیم این جنگ رسانهای را پربارتر ادامه دهیم. چون واقعیت این است که آمریکا در حال تلاش است که مردم دنیا این جنایتها را فراموش کنند و کارهایی از قبیل تقویم جنایت آمریکا، جنایتهای آمریکا را به مردم جهان یادآوری میکند و سبب میشود که مردم جهان این جنایتها را از یاد نبرند.