
سرویس دریچه: حسن رحیمپور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش جامعه قرآنی بصیرت، رسالتها و آسیبها که در حسینیه فاطمه الزهرا(س) سپاه تهران برگزار شد در خصوص انتخابات ریاست جمهوری گفت: برای انتخابات عده ای حفظ وضع موجود وعده ای خواهان تغییر وضع موجود را خواستارند لذا مردم باید برای سرنوشت اجتماعی خود تصمیم بگیرند. انتخاب ریاست جمهوری در تربیت اشتغال و تولید پول بیت المال تاثر دارد به همین دلیل انتخابات ریاست جمهوری در زندگی تک تک افراد تاثیر دارد و مردم باید با آگاهی کاندیدای مورد نظر خود را انتخاب کنند.
وی ادامه داد: اگر احساس کنیم سال های قبل انتخاب ما اشتباه بوده است اشکالی ندارد زیرا این بهتر از سلب انتخاب است. در صدر اسلام نیز افکار عمومی و اجتماعی بسیار مهم بوده است لذا جامعه باید بالغ تر شود و بصورت جمعی رشد کند. در چهار سال گذشته یا آینده هر اتفاقی رخ دهد مسئولش خودمان هستیم. ما باید فراتر از انتخابات بیندیشیم و فقط به هیجان زمان رای دادن فکر نکنیم بنابراین باید به 4 سالی که ریاست جمهوری کشور را اداره می کند فکر کنیم. از طرفی ما باید مقدمات یک انتخابات درست را رقم بزنیم و به نتیجه آن توجه کنیم.
پورازغدی با بیان اینکه باید به کسی رای دهیم که مشکلات را کاهش دهد افزود: به کسانی رای دهیم که فقط ادعای انقلابی بودن نکنند و زیر پرچم اسلام دروغ نگویند. فردی باید رئیس جمهور شود که به وعده هایش عمل کند و وضعیت اقتصادی مردم را متحول کند لذا همه ما باید با آگاهی رای دهیم چرا که رای اشتباه ما خیانت به کشور است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه شناخت شاخص های انتخابات بسیار مهم و اساسی است ادامه داد: ما باید با درنظر گرفتن مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی در کشور کاندید مورد نظر خود را انتخاب کنیم. انبیا در دوران خود یک هدف را دنبال می کردند و آن این بود که " ای ملت من فقط در برابر خداوند تسلیم هستم و تنها از او اطاعت می کنم زیرا معبودی جز او برای عشق ورزیدن نیست". در قرآن نیز بارها آمده است که پیمانه های خود را دستکاری نکنید و جامعه دینی داشته باشید لذا ما باید در کنار مسائل فرهنگی تقوای اقتصادی نیز داشته باشیم.
وی اظهار داشت: در جامعه اسلامی دروغ و کلاهبرداری جایگاهی ندارد بطوریکه در روایات آمده است که اگر ثروتمندان مال و غذای خود را به گرسنگان در حال مرگ ندادند واجب است به زور از آن ها گرفته شود حتی اگر در این درگیری ثروتمند کشته شود. در جامعه نیز این کاخ نشینان بی درد مصداق همین امر هستند لذا قرآن می فرماید انفاق کنید و حق فقرا را بدهید تا از پرخوری نمیرید. آن مادری که تن به فحشا می دهد و فرزندانش از گرسنگی در حال مرگ هستند چه کند. آیا دزدی برای او حلال نیست؟
پورازغدی تصریح کرد: شهوت نیز مانند شکم است و هر جوانی باید این مشکلش حل شود و این مشکل با نصیحت و شعار حل نمی شود لذا رسیدگی به این موضوع الزامی است لذا ما از مسئولان انتظار داریم که در کنار شعار، عمل نیز بکنند تا مشکلات جوانان برطرف شود لذا مردم باید به کسانی در ریاست جمهوری و شورای شهر رای دهند که تراز و پیمانه هایشان درست باشد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مسائل اقتصادی یکی از مهمترین معیارهای پیامبر گرامی اسلام بود گفت: متاسفانه امروز قرآن قربانی ما شده است. ما در کشور مجبور نیستیم رشوه خواری و دزدی کنیم. معاویه و یزید در زمان خودشان چنان سخنرانی می کردند که هر کسی آن ها را میشنید امام علی (ع) را مجرم می پنداشت لذا ما در انتخابات پیش رو باید هوشیار باشیم و فریب شعار افراد را نخوریم.
وی افزود: داشتن علم، تخصص، حفظ منفعت جامعه، ذخیره منافع مردم، انتخاب راه درست، انتخاب راه حق از مسیر روشن، از جمله ویژگی های مهم یک رییس جمهور است.
پورازغدی گفت: عده ای انقلابی ها را در کشور افراطی می خوانند و از طرفی عده ای نیز اعتدال گراها را حد متعادل می دانند در حالی که اینگونه نیست. سیره پیامبر اعتدال گرا بود ولی انقلابی بود و زیاده رویی نمی کرد. هدف در زمان پیغمبر رشد و پیشرفت بود و او مسائل را شفاف سازی می کرد و حق را از باطل جدا می ساخت. در حالی که عده ای در کشور شفاف سازی نمی کنند و عده ای نیز فکر می کنند اگر نباشند جنگ راه می افتد یا بالعکس.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: هر کس سیگنال ضعف و ذلت را در کشور راه اندازد مطمئن باشید جنگ راه می افتد. اگر دشمنان از ما می ترسند دلیلش آن است که می دانند ما قدرتمند هستیم و نمی توان با ما شوخی کرد و ما ملتی هستیم که 8 سال جنگ را کنار نگذاشتیم و ما را نمی توان با عراق و افغانستان یکی کرد. تحریک دشمن و امضای قرارداد ضعف ما را نشان می دهد و برخی در کشور ملت را فریب می دهند و می گویند که ما می خواهیم با جهان صلح کنیم و دنبال جنگ نیستیم.
وی با بیان اینکه زیر سوال بردن امام خمینی (ره) برای جمع کردن رای اشتباه است گفت: قرآن می گوید نباید با امنیت انسان ها بازی کرد. برخی برای بدست آوردن قدرت تقوای سیاسی را زیر پا گذاشتند. کسانی 38 سال در حکومت خوردند و حالا اصل نظام و امام را زیر سوال می برند. در زمان پیامبر اسلام نیز وضع به همین گونه بود که افراد خودی به پیامبر ضربه می زدند و به دنبال اهداف دنیوی خود بودند.
پورازغدی در پایان اظهار داشت: کسانی که به دنبال محبوبیت هستند در کارهای خود خدا را در نظر بگیرند. امام علی(ع) با اجرای عدالت جامعه را ساخت و با مردم درست حرف زد و سپس عمل کرد. امام صادق (ع) نیز در اینگونه مسائل حقوق فقرا را رعایت می کرد لذا هر کس منافع مردم را تامین کرده و به مردم خدمت کند مبارک خواهد بود و امیدواریم در انتخابات ریاست جمهوری فردی روی کار بیاید که به درد مردم رسیدگی کند.