
به گزارش حلقه وصل، رضا امیرخانی، نویسنده درباره بهترین کتاب هایی که در حوزه دفاع مقدس خوانده است، گفت: برخی کتاب ها در زمان انتشارشان کاری جدید هستند از این دست کتاب می توانم به کتاب " سفر به گرای 270 درجه" نوشته احمد دهقان اشاره کنم، این کتاب، بسیار کتاب خوبی است؛ زیرا جلوه جدیدی از جنگ را نشان می دهد.
وی افزود: کتاب "نخلهای بیسر" غلامعلی فراست هم کتاب بسیار خوب این حوزه است.
امیرخانی ادامه داد: از لحاظ نگاه و ورود طبیعت به جنگ کارهای محمدرضا بایرامی به خصوص کتاب "عقابهای تپه 60" بسیار کار قابل ملاحظه ای است.
این نویسنده در پایان گفت: به گمانم من همه کسانی در دهه 70 رمان جنگ نوشتند کارهای خوبی را ارائه دادند.
گفتنی است کتاب "عقاب های تپه ٦٠" عنوان کتابی است بسیار موفق اثر محمدرضا بایرامی است، این مجموعه دروازه ای است به روی دنیایی سرشار از عاطفه و خیال. دروازه ای با کوبه های طلایی که دنیای روشنی و دانای را به ما هدیه می دهد.
کتاب حاضر مجموعه ای است از چند رمان درباره جنگ و هنر مقاومت؛ مخاطب خاص آن کودکان و مخصوصاً نوجوانان هستند که نویسنده قصد کرده است در قالب داستان هایی به زبان خود آن ها دوران جنگ تحمیلی را برای این گروه مخاطبان تصویر کند.
احمد دهقان اهل شعار نیست، حرف از ایده و عقیده هم نمیزند، اما به جای اینها قهرمان داستانش در کتاب "سفر به گرای 270 درجه" ناصر و خواننده را با خود از فضای گرم و راحت خانه برمیدارد و میبرد درست وسط کارزار جنگ. حالا خواننده با چشم خود میبیند چگونه ناصر و دیگر رزمندگان، حماسهای بزرگ را خلق میکنند، بیآنکه حرفهای بزرگ بزنند یا ادعاهای عجیب و غریب داشتهاند.
کتاب "نخل های بی سر" نوشته قاسمعلی فراست، اولین رمان جنگ به قلم نسل انقلاب است که با شروع حمله به خرمشهر آغاز و با آزاد سازی آن تمام می شود.