
مجید سوار مدیر کانون فرهنگی حضرت ابراهیم (ع) در گفت و گو با حلقه وصل، ضمن اشاره به برگزاری همایش بزرگ دهه فجر بیان داشت: مسابقه نقاشی و کتابخوانی نیز از دیگر برنامه های کانون حضرت ابراهیم (ع) است که با آغاز دهه فجر که مصادف با 12 بهمن ماه است شروع می شود.
وی ادامه داد: مسابقه نقاشی ما با موضوع سال 57 ویژه جوانان و بزرگسالان است که برای شرکت در این مسابقه این افراد فرصت دارند از 12 تا 16 بهمن آثار خود را به کانون حضرت ابراهیم (ع) ارسال کنند. مسابقه کتابخوانی نیز به همین منوال برگزار می شود، کتابی با مضمون انقلاب معرفی و سؤالاتی از آن کتاب مطرح می گردد که ویژه رده سنی نوجوانان است.
سوار تصریح کرد: همچنین همایش بزرگ دهه فجر که 16 بهمن ماه برگزار می شود از برگزیدگان این مسابقات و ریش سفیدان مسجد و فعالان فرهنگی در این برنامه تجلیل خواهد شد.
مدیر کانون حضرت ابراهیم (ع) افزود: همچنین بنا داریم کانون تخصصی سلامت را هم با حضور شهردار منطقه افتتاح کنیم که مراسم تجلیل از آن بزرگواران هم با حضور ایشان انجام می گیرد.