
پاشازاده، مدیر کانون آموزش قرآن و تجوید حضرت بقیه الله تهران در گفتگو با حلقه وصل اظهار داشت: این کانون در سال 78 زیر نظر موسسه فرهنگی میقات القرآن در تهران تشکیل شد و فعالیتهایمان نیز منطبق با آن موسسه است.
وی درباره اهداف این موسسه بیان داشت: هدف ما تربیت مدرس قرآنی است. همه کسانی که در طیف سنی 13 تا 40 سال هستند، میتوانند در این کلاسها شرکت کنند و حداقل سوادشان برای آموزش قرآن نیز باید سیکل باشد ولی برای حضور به عنوان مدرس قرآن باید دیپلم داشته باشند.
وی افزود: هر ترم شش ماه است که در پایان هر دوره، امتحان پایان دوره گرفته می شود و اگر قبول شوند، وارد دوره بعد می شوند و اگر قبول نشوند باید آن دوره را مجدد سپری کنند. در مجموع برای گذراندن دوره های آموزش و همچنین تربیت مدرس باید برای هر کدام سه سال و نیم زمان بگذارند که میتوانند همزمان با هم این کار را انجام دهند که زمان دو برابر نشود.
پاشازاده بیان داشت: تمام معلمین و کادری که اینجا حضور دارند، همگی بدون دستمزد کار می کنند.
مدیر کانون آموزش قرآن و تجوید حضرت بقیه الله ادامه داد: دو روز در هفته برای خانمها کلاس داریم؛ روزهای دوشنبه در دو نوبت صبح و عصر کلاسهای تجوید و احکام است و روزهای چهارشنبه نیز کلاس اعتقادات و عربی است.
وی به جزوات موسسه اشاره کرد و گفت: این جزوات مختص خود موسسه است و اینگونه نیست که از جزوات فرهنگسراها استفاده شود. در واقع خود موسسه آنها را تدوین کرده است.
وی درباره کلاسهای این موسسه اظهار داشت: روزهای شنبه کلاسی تحت عنوان «مناظره» وجود دارد که هم برای آقایان و هم برای خانمها است. در واقع در این کلاسها شبهات و اشکالاتی که وهابیت به مذهب ما وارد میکند، مطرح میشود تا دانشجویان روی آن تحقیق کنند و در جلسه بعد پاسخهای خود را بیاورند و آن را مطرح میکنند تا درباره آن بحث شود.
پاشازاده در انتها خاطرنشان کرد: این مکان استیجاری است و این موسسه با کمکهای مردمی و توسط خیرین اداره و هزینههای آن تامین میشود.