قبلاً بارها گفتهایم که رفتوآمد رئیسان جمهور امریکا از منظر منافع ملی ایران تفاوت چندانی نمیکند و اساساً نظام سیاسی امریکا متصلبتر از آن است که تغییر یک رئیسجمهور سیاستهای کلان و اصول حاکم بر رفتار این دولت در عرصه بینالملل را دستخوش تغییر کند.
وزیر راه دولت خاتمی در اظهاراتی عوامانه مدعی شد FATF موجب رونق اقتصاد و رفع فقر در کشور میشود.
در چندقدمی انتخابات ریاستجمهوری آمریکا، این پرسش به ذهن میرسد که در صورت پیروزی «کامالا هریس» یا «دونالد ترامپ»، دولت آینده این کشور چه رویکردی در قبال ایران در پیش میگیرد؟
شعاع دیپلماسی فعال عراقچی در زمان کوتاهی ۹ کشور لبنان، سوریه، عربستان، قطر، عراق، عمان، اردن، مصر و ترکیه را در بر گرفته است که هر یک از این سفرها حاوی پیام خاصی به کشورهای منطقه بود.
سلیم غفوری قائم مقام معاون سیمای سازمان صداوسیماست. وی یک مستندساز با سابقه است که ریاست شبکه های مستند و افق را نیز در کارنامه دارد. غفوری در این یادداشت شفاهی، رویکرد رسانه ملی در پرداختن به موضوع فلسطین را در هفته های پس از «طوفان الاقصی» مورد توجه قرار داده است.
در این روزهای حساس در منطقه که رژیم صهیونیستی افسار پاره کرده و به هیچ خط قرمزی پایبند نیست، جای خالی وزیر امور خارجه مقاومت بیشازپیش پررنگ است.
در سالهای اخیر، سیاست خارجی در اذهان ملت ایران بسیار برجسته شدهاست. شاید کمتر ملتی باشد که تا این حد به امر سیاست خارجی بپردازد.
به گفته یک کارشناس اقتصادی آمریکا در موضوع تحریم دیگر دستاویزی برای خود باقی نگذاشته تا علیه ایران استفاده کند و دشمن از هر نوع فشار و تحریم جدید علیه ایران ناتوان است.
سه واقعیت غیرقابلکتمان نظام جمهوری اسلامی ایران در آغاز سالنو بیش از هر زمان دیگری قابلیت تبیین دارد، بهویژه که هر سه بهنحوی در سخنان نوروزی رهبر انقلاب نیز جلوه یافت.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص روابط ایران با کشورهای همسایه گفت: خروج آمریکا از منطقه لازمهاش این است که یک پیوند برادرانه و دوستانه با کشورهای همسایه داشته باشیم، این یک تصمیم راهبردی دولت ایران است.
اظهارات وزیر خارجه آمریکا درباره اشتباه این کشور در خارج شدن از برجام نشان از پشیمانی یانکیها دارد.
عضو ارشد انصارالله گفت: «احوال ما را نپرسید، از حال مردم غزه بپرسید، با هر چه بتوانیم با آنها هستیم، با هم پیروز میشویم یا با هم شهید میشویم».
در کل میتوان گفت امیرکبیر نگاه بدبینانهای به رقبا و عرصه سیاسی دارد. برخی از موارد بدبینی امیرکبیر را میشود در سطح داخلی و ناظر بر کنشگران سیاسی داخلی دید. جنبه دیگر آن، ناظر بر کنشگران دولتی همچون عثمانی و روسیه و در مرحله بعدی بریتانیا است.
همزمان با سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی کتاب «دیپلماسی دفاعی؛ نگاهی به وظایف یک وابسته نظامی» تالیف «اشکان پیرزاده» و «نوید کمالی» توسط جمعی از مسئولان کشوری و لشکری در نشست تخصصی «بررسی نقش دیپلماسی دفاعی در پیشبرد آرمانهای انقلاب اسلام
اسرائیل تنها کشور جهان است که دارای دو زندان «روباز» و «بسته» است . در زندان روباز غزه و کرانه باختری میلیونها انسان را به مرگ و گرسنگی کشیده و در زندانهای زیر سقف خود هزاران نفر را در غل و زنجیر و شکنجه نگهداری میکند.
بانک مرکزی در چند ماه اخیر در جهت دلار زدایی حرکت کرده است، راهکار بانک مرکزی ایجاد تبادلهای پولی دوجانبه برای کاهش حجم مبادلات تجاری دلار است.
یکی از هشدارهایی که همواره به امریکاییها داده شده این است که وقتی از جنایتهای اسرائیل حمایت میکنند، باید هزینه آن را هم بپردازند.
دستگاه سیاست خارجی ضمن رصد دقیق شرایط در حال گذار نظام بینالمللی از نظام تکقطبی به نظام چند قطبی بدون محوریت آمریکا، ضرورت همگرایی و همکاری با کشورهای اسلامی در جهت شکلدهی به هنجارها و روندهای عادلانه نظام بینالملل، استقرار صلح و امنیت عدالتمحور و جانمایی در نظم جدید را عمیقاً درک کرده است.
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اعضای هیات دولت فرمودند: دولت کارهای زیربنایی انجام داده که اثرش ممکن است به طور کامل امروز ظاهر نشود اما بالاخره ظاهر خواهد شد.
معاون سیاسی وزارت خارجه گفت: در ابتدای دولت سیزدهم ما با دو کشور عربستان و بحرین قطع رابطه بودیم و کشورهای کویت و امارات متحده عربی در ایران سفیر نداشتند. امتداد رویکرد همسایگی باعث شد دولت کویت سفیر جدیدی معرفی کند و دولت امارات سفیر خود را به تهران برگرداند، همچنین روابط با عربستان برقرار شد.