گفتمان موسیقی دفاع مقدس در نهمین جلسهاش میزبان محمد گلریز و رضا اسماعیلی از چهرههای هنر انقلاب اسلامی بود.
چهل و سومین شب شاعر اختصاص به پاسداشت میرهاشم میری داشت که عصر روز گذشته در موسسه هنری ـ رسانهای اوج برگزار شد.
پانزدهمین جلسه نقد و بررسى کتاب شعر زنان، چهارشنبه 29 فروردینماه با بررسى کتاب «پریزاد» اثر سارا جلوداریان همراه خواهد بود.
مدیر مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری گفت: فروغ فرخزاد با تمام افت و خیزهایی که در زندگی داشته، توانسته روی شاعران انقلاب تاثیر بگذارد و ردپای او بر شاعران پس از انقلاب از همه پررنگتر است و این تاثیر مربوط به دوران تحول اوست.
سورنا جوکار در یادداشتی به مناسبت چهل و دومین شب شاعر ویژه «ایرج قنبری» شاعر و ترانهسرای معاصر نوشت: یکی از معروفترین بهاریههای شعر انقلاب، شعر «بهار آمد و شمشادها جوان شدهاند» اثر ایرج قنبری که به گفته او به درخواست مشفق کاشانی سروده شدهاست.
یک شاعر گفت: احمد زارعی برای ما حکم مرتضی کیوان را داشت اگرچه چیز دندانگیری منتشر نکرد، اما در زمان حیاتش در سالهای پیش از انقلاب تأثیر زیادی روی شاعران، نویسندگان و برخی از روشنفکران گذاشت.
رضا اسماعیلی در یادداشتی به خاطرهای جالب از رابطه دوستانه مشفق کاشانی و محمود شاهرخی اشاره کرده است.
مشفق به همراه برخی شاعران دیگر از جمله مرحوم مهرداد اوستا، مرحوم طاهره صفارزاده و سیدعلی گرمارودی از جمله چهرههای برجسته شعر بودند که با حرکت مردم به رهبری امام خمینی (ره) همراهی و آن را تایید کردند و به همین جهت از سوی بسیاری از مجامع روشنفکری بایکوت شدند. مشفق کاشانی با شروع جنگ تحمیلی بارها و بارها همراه تعداد دیگری از شاعران در جبههها حاضر شد و برای رزمندگان شعرخوانی کرد.
مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری دیماه سال جاری را با برگزاری برنامه متعدد و گوناگون به پایان میرساند.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در مراسم پاسداشت سیمندخت وحیدی با اشاره به روحیه معلمی این بانوی شاعر گفت: او برای شعرا مادری کرده است.
مجری دیدار شاعران کشورمان با رهبر معظم انقلاب با اشاره به نوع انتخاب شاعران برای حضور در این جلسه ادبی گفت: شاعران و شعرهای قرائت شده در این محفل ادبی، گزینشی انتخاب نمیشوند.
خواننده مطرح سرودهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با اشاره به کمتوجهی به موسیقی انقلاب اسلامی گفت: موسیقی درباره «قدس» کمکاری کرده است.
شاعران دیگر رمز ماندگاری شعرهایش را در صمیمیت شعر او میدانند؛ موضوعی که به شخصیت او نیز نزدیک است. به اعتقاد حسینی، فاصله بین شعر و شخصیت قیصر امینپور به حداقل رسید. دوم اردیبهشت امسال، قیصر 58ساله شده است.
شاعر حوزوی مرحوم عزیزی را از خط شکن های شعر آیینی در ادبیات فارسی بعد از انقلاب دانست و گفت: برای اولین بار این احمد عزیزی بود که از واژه «یاس» برای حضرت زهرا(س) استفاده کرد.
فرزند زندهیاد مشفق کاشانی از انتشار مجموعهای از غزلهای منتشر نشده وی در سال آینده خبر داد.
مدیر مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری اولین صداهای انقلاب را شعر و شعار دانست و گفت: «شعار یعنی شعر نابی که مردم یکصدا فریادش کردند»
سعید بیابانکی گفت: متاسفانه کسی به دنبال تئوریزه کردن شعر و ادبیات انقلاب نبوده و جای این مهم خالی بوده است.
آیین رونمایی از کتاب «از سناباد شعر» آخرین اثر «حسین قرایی» عصر امروز برگزار میشود.
عباسعلی براتیپور، شاعر پیشکسوت کشورمان بیان کرد: رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، نه تنها برای جامعه ادبی بلکه برای تمام افراد جامعه تاثیر مثبتی خواهد داشت.
رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: استاد سبزواری در اوج هنر کوچکترین لغزشی در مسیر حقیقت پیدا نکرد و الگوی رفتاری ایشان درس بزرگی برای همه کسانی است که می خواهند دو خصوصیت هنر و انقلابی گری را داشته باشند.