عدهای هکر فایلهای صوتی تماسهای تلفنی چهرههای سیاسی در آمریکا را جمعآوری کرده و از محتوای آنها اطلاعات دقیق دارند.
اهمیت ایران به عنوان شاهراه تجارت جهانی، شهرتی چند هزار ساله دارد و جاده ابریشم گواهی بر این واقعیت است؛ جاده ای که امروز چین به عنوان دومین ابرقدرت اقتصادی جهان، در تلاش است تا آن را در قالب ابتکار کمربند-راه (BRI) دوباره احیا کند.
تهران در بخش نوآوری جایزه جهانی نوآوری۲۰۲۴ مسکو، حائز رتبه برتر شد.
مقام معظم رهبری در اولین دیدار خود با کابینه دولت چهاردهم بار دیگر بر اهمیت هوش مصنوعی و لزوم توجه ویژه مسئولان به این حوزه خصوصا لایههای زیرساختی آن تأکید کردند: اگر به لایههای زیرساختی هوش مصنوعی نرسیم، ممکن است در دنیا آژانسی برای هوش مصنوعی مانند انرژی اتمی تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور شوند.
علاوه بر بسیاری از قدرتهای مهم آسیایی و آفریقایی، کشورهایی همچون بلاروس نیز به دنبال پیوستن به بریکس هستند و چنین چیزی به معنای تغییر موازنه های قدرت در نظام بین الملل است.
رتبه ششم «اعتیاد به موبایل» در ایران در میان 24 کشور نشان می دهد بسیاری از ما دچار اختلال «بی گوشی هراسی» هستیم.
بعد از عملیات وعده صادق علیه رژیم صهیونیستی، کارشناسان و رسانههای مختلف تحلیلهای متعددی از این حمله و تاثیرات آن در آینده ارائه دادند. در این گزارش به بررسی تحلیل برخی از این رسانهها که اغلب از حامیان سرسخت اسرائیل هستند، خواهیم پرداخت.
تحلیلگران و رسانهها در غرب ائتلاف ایران، روسیه و چین در قالب بریکس را تهدیدی برای نظام تکقطبی میدانند و اعتقاد دارند یکی از عواملی که باعث کاهش ارزش و قدرت جهانی دلار آمریکا شده اقدامات اعضای این گروه بوده است.
در روزهای اخیر، مجلس نمایندگان آمریکا ضمن معرفی تیکتاک بهعنوان «تهدید برای امنیت ملی آمریکا»، لایحه ممنوع شدن این شبکه اجتماعی را با عنوان «قانون حفاظت از آمریکاییها در مقابل برنامه کنترلشده توسط دشمن خارجی»، تصویب کرد.
یکی از نشانههای قدرت، اقتدار و توانمندی هر کشوری موضوع مهمی به نام قدرت نظامی است.
پایگاه خبری آمریکایی نیوزویک در گزارشی به اقدامات سفارت کشورمان در فضای مجازی چین در حمایت از مردم مظلوم فلسطین اشاره کرده است و می نویسد این مساله سبب جذب افکار عمومی در چین و همچنین جهان شده است.
کارشناسان میگویند: ایران از لحاظ فرهنگِ دینی و شرعی باید توجه خاصی به موضوع سلامت و درمان عمومی داشته باشد، اما در عمل تابع نظام سرمایهداری است.
دریافتکننده جایزه صلح نوبل و حامیانش که به جنایات بیشمار علیه انسانیت و بشریت شهره آفاق هستند، سند غیرقابل انکاری از انسانیت و بشردوستی جمهوری اسلامی ایران تلقی میشوند.
نتیجه یک نظرسنجی در عربستان درباره عادیسازی روابط پادشاهی سعودی با رژیم اشغالگر قدس نشان داد، مردم این کشور حامی عادیسازی روابط نیستند و درصد مخالفان آن حتی از نظرسنجیهای قبلی بیشتر شده است.
انتشار اخبار ضدونقیض در خصوص مذاکرات سعودی با آمریکا و رژیم صهیونیستی، نشان دهنده روند پرفشار چانهزنی میان طرفین برای تحقق شروط عربستان است.
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اعضای هیات دولت فرمودند: دولت کارهای زیربنایی انجام داده که اثرش ممکن است به طور کامل امروز ظاهر نشود اما بالاخره ظاهر خواهد شد.
یک کارشناس مسائل بینالملل گفت: دنیا امروز در حال گذار از یک نظم به نظم دیگری است و در این گذار خلاءهایی به وجود میآید و کشورهایی موفق میشوند که جایگاه و موقعیت خودشان را به دست بیاورند که جمهوری اسلامی در حال به وجود آوردن این فضاست.
دولتمردان فرانسوی و اروپایی اگر زیرک و آیندهنگر باشند، بیش از این، زمان را برای تعامل سازنده با قدرتهای نوظهوری مانند ایران از دست نمیدهند. فرانسویها اگر درایت داشتند، برای احیای اقتصاد خودشان هم که شده، قراردادهای پر سود توتال و پژو و رنو با ایران را تحت فشار آمریکا به هم نمیزدند و خود را از فرصت شراکت متقابل محروم نمیکردند.
هزینه برنامه موشکی، منطقهای، حقوق پرسنل نیروهای مسلح، حفاظت از مرزها، حفظ امنیت شهر و روستا، تجهیزات نظامی و ... همگی از بودجه ۶.۸ میلیارد دلاری تامین میشود. کل بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۲ تنها معادل ۲.۶ درصد کل حجم اقتصاد کشورمان بود.
«چرا عربستان سعودی دوباره با ایران متحد شد و این برای ایران چه معنایی دارد؟» و «دقیقا چه اتفاقی افتاده و چرا سعودیها با رفتار خود در قبال ایران، خطوط قدرت منطقه را تغییر داده اند؟» اینها سوالاتی است که نشریه آمریکایی «فوربس» تلاش کرده در مقاله اخیر خود، به آن پاسخ دهد.