هنوز معلوم نیست که این قانون - با وجود تصویب و تأیید شدن- در چه مرحله ای قرار گرفته است؟ این در حالی است که جامعه، در خلأ زندگی نمی کند و باید هرچه زودتر جلوی آسیبهای اجتماعی و فرهنگی مانند کشف حجاب و پوششهای زننده را گرفت.
دولت چهاردهم اغلب استانداران را تغییر داده است و این سئوال مهم را ایجاد کرده که آیا این تغییرات لازم بود و آیا افراد کارآمدی از استانداران قبلی با تکیه بر وفاق ملی وجود نداشت؟
بحث رفع فیلتر برخی پیامرسانهای خارجی در ایران این روزها بسیار داغ است و دولت وعده داده که با ساز و کارهای جدید آن را اعمال خواهد کرد، اما ساز و کار آن چگونه خواهد بود.
بزرگترین دستاورد دولت در این صد روز را اما آزادسازی واردات و ریجستری گوشیهای همراه برند اپل است. تلفنهایی که ارزانترین آن حدود ۶۰ میلیون تومان قیمت دارد و مشخص است که تنها چه قشری توانایی خرید آن را دارد.
طی ۱۰۰ روزه اخیری که دولت چهاردهم زمام مور اجرایی کشور را بر عهده داشته است، قوه مجریه بیشتر به امور روزمره رو آورده و گویی برنامه مدون و راهبردی برای آینده کشور ندارد.
نگاهی به اقدامات، سخنان، انتصابات و عملکرد کوتاه مدت عملا آینهای از باقی مانده عمر دولت خواهد بود و میتواند دورنمایی از آینده دولت چهاردهم را به دست دهد.
متأسفانه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با شور خاصی از حل شدن مشکل رجیستری آیفون سخن گفته و با استخدام برخی کلمات، به گونه ای به آن آب و تاب داده است که گویا یک دستاورد بزرگ و فتح الفتوح اتفاق افتاده است!
پس از آنکه پزشکیان درباره پرداخت وامهای ازدواج و فرزندآوری صحبت کرد، حالا این اظهارات رئیس جمهور با واکنشهای متعدد کارشناسان حوزه جمعیت روبرو شده است.
همتی که سالها به عنوان منتقد اقتصادی دولت در شبکههای اجتماعی فعالیت می کرد امروز که در این حیطه به عنوان وزیر اقتصاد مسئولیت یافته به موضوعات غیر اقتصادی مانند فیلترینگ میپردازد.
شعاع دیپلماسی فعال عراقچی در زمان کوتاهی ۹ کشور لبنان، سوریه، عربستان، قطر، عراق، عمان، اردن، مصر و ترکیه را در بر گرفته است که هر یک از این سفرها حاوی پیام خاصی به کشورهای منطقه بود.
FATF بیشتر یک پروژه سیاسی است تا یک موضوع فنی و بانکی. با گذشت زمان اجماع نظری در بین گروههای مختلف شکل گرفته است که تا زمانی که تحریمهای یکجانبه حداکثری آمریکا علیه ایران وجود دارد که سبب قطع روابط بانکی رسمی ما شده است، موضوع اف ای تی اف اهمیتی نخواهد داشت.
عباس عبدی، چهره شناخته شده اصلاح طلب که در ابتدای دولت تاکید کرد از این به بعد برای حل چالش های دولت مطالب ایجابی خواهد نوشت، سعی کرده است موضوع یادداشت خود را هرچند بی ربط به بحث حل ناترازی بنزین(گرانی بنزین) ربط دهد.
پس از پیروزی مسعود پزشکیان تصفیه همه مدیران و کارشناسان دولت قبل با قوت و تحت عنوان وفاق ملی در دستور کار دولت قرار گرفت و حتی مدیران عزل شده مانعی بر سر راه وفاق ملی خوانده شدند.
«مهدی فضائلی» عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری در برنامه «به اضافه یک» انتصابات دولت چهاردهم را بررسی میکند
بیش از 500 نفر از اساتید و دانشگاهیان در نامهای خطاب به رئیسجمهور، از اجحاف صورتگرفته در حق جامعهشناس انقلابی «دکتر انتظاری» انتقاد کردند.
سریال انتصابات مسئلهدار در دولت چهاردهم با شدت بیشتری در حال ادامه است، انتصاباتی که ابتدائیترین شیوههای گزینش و جذب نیرو را هم نقض کرده و باعث تعجب افکار عمومی شده است.
اوج خطای دیپلماتیک مسعود پزشکیان و همراهانش در سفر به عراق، دیدار با رئیس اقلیم کردستان عراق بود. اساسا مسعود بارزانی یک جایگاه و عنوان حقوقی رسمی ندارد و صرفا به عنوان رئیس یک حزب سیاسی فعالیت میکند و شأنی برای دیدار با رئیسجمهور ایران ندارد.
در میان حقوقدانان و اهل قضاوت سخنی حکیمانه مطرح است که از آن با عنوان یک دستورالعمل و فرمول گرهگشا یاد میکنند. این کلام، صرفنظر از میزان پایبندی به آن، سخنی حکیمانه است و در بررسی راستی و یا ناراستی مسائل پیشروی نقش تعیینکنندهای دارد.
ناترازی بانکها علت اصلی ماندن مردم در صفهای طولانی وامهای خرد و کوتاه ماندن دستشان از تسهیلاتی دور از صرفه عنوان میشود که به دلیل گرفتاری و در شرایط مضیقه به عنوان تنها گزینه باقی میمانند. در همین حال، وامهای میلیاردی بانکها به کارکنانشان صدای بسیاری را درآورده است.
بدون شک راهکارهای فعلی رفع معضل ناترازی بنزین، راهکارهای غیرقیمتی است که میتوان این راهکارها را به سه دسته کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تقسیمبندی کرد، برای بحث اصلاح قیمت بنزین نیز بهتر است دولت سراغ قانون بودجه ۱۴۰۴ برود.