فراخوان مسابقه کتابخوانی به مناسبت ماه مبارک رمضان با محوریت کتاب «مطالبات رهبری از بانوان» از سوی کانون دانش پژوهان نخبه منتشر شد.
کانون دانش پژوهان نخبه مجموعهای علمی و تربیتی است که بصورت غیرانتفاعی، مردمی و آتش به اختیار تاسیس شده و فعالیت میکند. شناسایی و جذب دانش آموزان مستعد مدارس برتر جنوب شهر تهران و ارتقای توانمندیهای علمی آنها در کنار تلاش برای بالابردن بینش اعتقادی در بستری فرهنگی و انقلابی خلاصه فعالیت این کانون است.
کانونی که نزدیک سه دهه قبل در زیرزمین مسجدی شکل گرفته بود حالا امروز بر سر زبانها افتاده؛ آنهم به خاطر عملکرد کمنظیر افرادی که چرخهای این کانون را به حرکت در میآورند؛ کار تربیتی و علمی، بدون هیچ چشمداشتی.
موضوع سخنرانی حاجآقا صالحان، «مقام اصحاب» است. حاجآقا دارد به بهانه بیان فضیلتهای یکی از اصحاب سیدالشهدا(ع) برای بچهها از اهمیت داشتن توأمان روحیه حماسی و فهم دینی صحبت میکند.
دومین نشست از سلسله نشست های«رویداد تجربه نوردی تربیتی» با حضور جمعی از فعالان عرصه تربیتی و مدیران فرهنگی در خانه انقلاب اسلامی و ولایت اصفهان برگزار شد.
اعضای کانون دانشپژوهان نخبه از چند سال قبل شروع به تحقیق و پژوهش درباره مبانی این نوع کار تربیتی و علمی شدند و به سراغ متخصصین و با تجربههای این حوزه رفتند و نکات کاربردی و مهم آنها را جمع کردند. بعد هم این نکات را با تجربههای بیش از 20 سال کار تربیتی و علمی خود درآمیختند تا کتابهای «برنا» و «سکوی پرواز» آماده شد.
فرزندان معنوی شما در کانون دانش پژوهان نخبه، راه اندازی کارخانههای غنیسازی انسانهایی را دنبال میکنند که از دل این امت جوشیده و نرمافزاری کاملا اسلامی و بومی دارند؛ باشد که به فضل الهی چرخ سانتریفیوژهای حقیقی انقلاب بچرخد و انسانهای غنیشده در طراز اسلام انقلابی نسل به نسل متولد گردند و راه شهدای هستهای را همیشه مفتوح نگه دارند.
مسئول کانون دانشپژوهان نخبه گفت: رهبر انقلاب در این ملاقات کوتاه بر اقتدار درونی کشور تاکید کردند و فرمودند: «این موفقیتها نشانه پیشرفت علمی انقلاب است و باعث افزایش اقتدار درونی کشور می شود» این سخنان در این روزها که رهبر انقلاب راه حل برونرفت از مشکلات کشور را تکیه بر توان داخلی میدانند، میتواند بسیار حائز اهمیت باشد.
جمعی از بسیجیان مدال آور المپیادهای علمیِ کشوری و جهانی با حضرت آیت الله خامنهای، رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار و مدالهای خود را تقدیم ایشان کردند.
جمعی از بسیجیان مدالآور المپیادهای علمیِ کشوری و جهانی ظهر امروز با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار و مدالهای خود را تقدیم ایشان کردند.
یکی از مهمترین تفاوتهای این کانون با مجموعههای فرهنگی آن است که سایر مجموعهها در جذب نیروهای انقلابی و مذهبی اهتمام دارند، اما کانون، تور بزرگتری برای جذب نیرو دارد؛ یعنی از همهی خانوادهها و از همهی فرهنگها جذب میکند.
در روزی که جلسه شورای راهبردی کانون در شعبه شهر ری کانون برگزار میشد، به کانون دانشپژوهان نخبه سر زدیم. رسول محمدقلی، وحید درخور و حسین گلردی در این گفتگو در مورد کانون دانشپژوهان نخبه سخن میگویند. ما بالاخره مسئولیتهای این افراد را در کانون متوجه نشدیم، هر چه بود مدام پاسخ به سؤالات را به یکدیگر تعارف میزدند. گفتگوی تفصیلی و پر جزئیات ما را با مسئولان کانون از دست ندهید. گفتگوی خواندنی و جذابی که کوتاهتر از این نمیشد!
جذابیت کار کانون، آن قدر برای من بالا بود که گاهی اوقات در ماه، تنها یکی دو بار فقط برای اینکه بتوانم کار کانون را از نزدیک ببینم و با دوستان ارتباط داشته باشم، از تالش به تهران میآمدم.
در شهری که قرار است پایتخت اسلامی ایران باشد، چند مجموعه با این حجم کاری، بسیار غنیمتی و ارزشمند است و بستر مناسبی برای انواع فعالیتهای تربیتی و دینی و فرهنگی در محله و منطقه.
چون جذب و پذیرش در این کانون، داوطلبانه و به اختیار خود بچهها است، همنوایی و همخوانی و انسجام خیلی خوبی با مدیریت دارند. چون میپسندند و میآیند. یعنی وارد فضایی نمیشوند که بعد ببینند این فضا مدیری دارد و دستورالعمل و آییننامههایی دارد؛ مانند فضای رئیس و مرئوسی.
وقتی حجم و تأثیر فعالیتهای کانون دانشپژوهان نخبه را میبینی، باور نمیکنی این مجموعه عظیم و کلان و در عین حال مؤثر و نیرومند از یک ایده ساده آغاز شده باشد. کانون دانشپژوهان نخبه با 5 شعبه در تهران و یک شعبه در نوشهر به دنبال جذب نوجوانان مستعد از خانوادههایی کمدرآمد، یک مجموعه منحصربهفرد تربیتی است که به مدد نیروی انسانی مشتاق و مخلصی که برای استمرار کار از بسیاری از منافع خود گذشتهاند، افتخارات علمی کشوری و بینالمللی بسیاری را کسب و به نام فرزندان امام خامنهای ثبت کرده است.