
علیرضا مصطفایی مسئول مجموعه فرهنگی آل طه همدان در گفت و گو با حلقه وصل بیان داشت: این جشن ازدواج سه شنبه 24 شهریور ماه همزمان با سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) برگزار می شود.
وی ادامه داد: این مراسم از نماز مغرب و عشا شامگاه سه شنبه در سالن ورزشی فرودوسی واقع در میدان فردوسی برگزار می گردد.
مصطفایی خاطر نشان کرد: در این جشن بزرگ اجرای برنامه های گوناگونی از جمله تئاتر، تقدیر واهدا جایزه، سخنرانی،مداحی و موسیقی را مد نظر داریم.
مسئول مجموعه فرهنگی آل طه افزود: همچنین بنا داریم در این مراسم به 14 زوجی که نامشان علی و فاطمه باشد هدیه اهدا کنیم و همین طور 14 فردی که با نام علی و فاطمه در این مراسم شرکت کرده اند هدیه ای داده می شود.
وی تصریح کرد: این مراسم به همت مجموعه فرهنگی آل طه با همکاری مجمع خیرین ازدواج و معاونت جوانان اداره کل و رزش و جوانان استان همدان برگزار می شود.