
سرویس حاشیه نگاری: بازی موبایلی کلش آف کلنز یکی از نرمافزارهای تلفن همراه است که ظرف مدت کوتاهی توانست در داخل کشور ما تبدیل به یکی از پرمخاطبترین بازیها شود. اما به نظر میرسد این استقبال زیاد آنچنان که باید قابل قبول جامعهشناسان نیست.
گسترش سریع این بازی در میان مخاطبان ایرانی باعث شده که سید سعید علیرحمی از جوانان مستندساز کشور تصمیم به ساخت مستندی به نام «کلش آو کلنز (clash of clans)» را بگیرد که هدف از تولید آن شناساندن آثار مخرب بازیهای رایج رایانه ای میان مردم و جامعه است.
علیرحمی در گفتگویی که با سینماپرس داشته است، گفته است: از سال گذشته که بازی موبایلی کلش آو کلنز به نوعی در کشور فراگیر شد و در بین اقشار مختلف جامعه جا باز کرد، تصمیم به ساخت مستندی در این باره گرفتم که بتوانم هموطنانم و سایر افراد کشورهای دنیا را با پیامدهای سنگینی که این بازی در درازمدت و یا کوتاه مدت برای فرد و در نهایت جامعه دارد آشنا کنم.
وی همچنین به اساتید همراه خود در این پروژه اشاره کرد و گفت: نزدیک به ۳ماه در خصوص این بازی پژوهش داشتم و در این میان مشاوره های استاد علی اکبر رائفی پور کمک شایانی در پیشبرد این کار و همینطور ارتقا سطح کیفی آن به همراه داشت.
این مستندساز جوان در پایان خاطرنشان کرد: سعی می کنیم این مستند را بعد ار آماده شدن به ۵ زبان زنده دنیا یه صورت زیرنویس(انگلیسی، فرانسوی، اسپانیایی، ایتالیایی و عربی) به نمایش در بیاوریم.