
به گزارش حلقه وصل، دکتر علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده ی سه دوره ی مجلس شورای اسلامی روز گذشته نهم اردیبهشت ماه در نشستی که به مناسبت روز شورا در دانشکده علوم سیاسی و اقتصادی برگزار شد، گفت:انتخابات پارلمانی لندن به صورت منطقه ای و حزبی ست، استان های حزبی برخوردار حق عضویت دارند که زیاد نیست. مثلا لندن یک پوند تا پنج پوند می باشد. پنجاه درصد بودجه ی حزب از طریق حق عضویت و پنجاه درصد دیگر از محل سود تجارت شرکت هایی که دارند تامین می شود.
وی ادامه داد: بین ما که نفتی هستیم با مدل های جوامع صنعتی و پیشرفته تفاوت هایی است. برای جلب آرای مردم حتما کاری حتی کم می کنند، چون مشارکت برایشان مهم است.
دکتر آقامحمدی با بیان اینکه اول نظام باید باشد و بعد شفافیت تصریح کرد: قاعده بندی مالی باید مشخص باشد و نظام کنترلی هم باید توسط شورای نگهبان معلوم باشد. برای مثال اندازه ی کمک ها هم باید معین باشد. با این کار هم نمی شود تقلب را کاملا حذف کرد ولی تا حدی مهار می شود.
وی افزود: اگر سیستم باشد دیگر بین افراد تمایز قائل نمی شود و گزارش دهی به فعل مربوط است و اشخاص از آن حذف می شوند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطر نشان کرد:جمعیت ایران ظرف چهل سال ، ۲/۵ برابر شده است. شهری شدن به هشتاد درصد رسیده است. آیا این ها واقعا مدنیت را یاد گرفته اند!! با این اتفاقاتی که افتاده است و این جا مدل رای گیری ای که خیلی روتین و از قبل مشخص شده دارد انجام می شود، یک عده از متخصصین باید بیایند عارضه یابی کنند و راه حل را طوری ارائه بدهند که به جامعه ی ایران بخورد تا بتواند مسائل را حل و فصل کند.
وی در ادامه گفت: قانون جدید انتخابات، اهداف و سیاست هایی را در نظر گرفته ولی خیلی از نکات در آن ذکر نشده و نمی تواند به طور کلی همه ی مسائل را حل کند و هم چنین راه در روهای اجرایی هم دارد.
آقامحمدی اضافه کرد: حزب را باید مطابق با چارچوب خودمان تعریف کنیم. البته احزاب هم مشکلات خود را دارند. احزاب و جریانات قدرت، جوان را می خواهند اما برای تبعیت و این که در قاعده ی خودشان عمل کند.
وی یادآور شد: جوان گرایی که رهبری بر آن تاکید می کند نکته ی تعیین کننده ای است چون انقلاب و تمام اتفاقات پس از آن هم توسط جوانان رخ داد. الآن باید دید که می شود بار دیگر نسل جوان وارد شود تا تغییرات بنیادینی ایجاد شود.