
به گزارش حلقه وصل، محمدحسین نیرومند، نویسنده قصه موشن گرافیک «در کوچه سقا باشی» درباره تولید این اثر گفت: مجموعه «قصههای 57» به مهمترین حوادثی که در سال 1357 در ایران رخ داده است، میپردازد. آغاز این مجموعه با قصهای از شهادت سید علی اندرزگو در 19 ماه مبارک رمضان است.
وی افزود: در ادامه این مجموعه، شخصیت اصلی قصه اول در جریان حوادث دیگر سال 57 مانند عید فطر، 17 شهریور، بازگشایی مدارس، انقلاب مسجد کرمان، حمله به حرم امام رضا(ع) و ... قرار میگیرد. روایت همه این حوادث برای به تصویر کشیدن فضای انقلاب اسلامی ایران در سال 57 برای مخاطبان نوجوان است.
این فعال فرهنگی در ادامه گفت: این مجموعه موشن گرافیک که شامل 12 قصه است با تصویب صدا و سیما قرار بود برای این سازمان تولید شود اما به دلیل طولانی شدن فرآیند طراحی و ساخت قرارداد ما فسق شد و اکنون مجموعه دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی تولید آن را در دست دارد.
نیرومند در ادامه تاکید کرد: این مجموعه قصه را 20 سال نوشتم. هم اکنون نیز پس از پخش قسمت اول با نام «در کوچه سقا باشی» امکان تولید 2 قسمت بعدی درباره حوادث عید فطر و 17 شهریور سال 57 وجود دارد و طراحی ها انجام شده است.
وی در پایان گفت: قسمت اول این مجموعه که به کارگردانی محمدحسین خوشبیان و طراحی علی دشتکی تولید شده بود همزمان با سالروز شهادت سید علی اندرزگو از شبکه افق سیما پخش شد.