
به گزارش حلقه وصل: محمدکاظم انبارلویی در یادداشتی تحت عنوان «انتخابات آینده در قاب امنیت ملی» نوشت:
1- کمتر از 4 ماه به انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری باقی مانده است.
آمریکا و اذنابش برای بیریخت نشان دادن مردمسالاری دینی از ابتدای شکلگیری نظام جمهوری اسلامی، روشنفکران غربزده را تجهیز کردند تا انگ «دیکتاتوری»، «نقض حقوق بشر»، «عدم آزادی بیان» و «آزادیهای سیاسی» را بر آن بزنند. این اقدامات برای آن صورت میگرفت که؛ پرچم «لیبرال دموکراسی» و «سوسیال دموکراسی» که در دست فیلسوفان سیاسی غرب است به زمین نیفتد. اما هرچه در این زمین تاختند و هرچه تئوریپردازی کردند و حتی از موضع دروغ، تهمت، تحریف و تحقیر سخن گفتند نتیجه نگرفتند. آخرین تیر ترکش آنها زدن زیر میز بازی بود. آنها به این سو رفتند که سرنوشت قدرت در آراء صندوقها تعیین نمیشود، کف خیابان نتیجه را معلوم میکند و لذا انقلابات رنگی شکل گرفت. این بازی خطرناکی بود که دامن ارزشهای دموکراسی در آمریکا را گرفت و آنها را دچار گرگی چون ترامپ کرد که آخرین میخ را به لیبرال دموکراسی در آمریکا زد.
2- انتخابات ریاست جمهوری سال 88 با مشارکت 85 درصدی یک رکورد بالا برای مردمسالاری دینی بود. اما آمریکا و سه کشور شرور اروپایی با کارگردانی سرویسهای موساد، سیا و ام آی 6 تصمیم گرفتند شرایط را با اهرمهایی که در دست داشتند به هم بزنند. از دل آشوبهای سال 88 سه شعار کلیدی بیرون آمد:
الف- انتخابات بهانه است اصل نظام نشانه است.
ب- مرگ بر اصل ولایت فقیه
ج- روز قدس همان سال، شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران سر دادند.
فریبخوردگان جاهل و غافل داخلی در تور جنگ نرم دشمن افتادند و رقابت را بردند به سمت و سوی لکهدار کردن مردمسالاری دینی و ناکارآمد نشان دادن نظام مبتنی بر ولایت فقیه و زیر سؤال بردن ارزشهایی که امام و شهدا و انقلابیون برای برپایی نظام الهی جانفشانی کردند. یک طرف رقابت به ساز دشمن رقصید و صدای طبل جنگ نرم را به اقصی نقاط ایران و جهان رساند.
3- رهبری معظم انقلاب اسلامی هوشمندانه در برابر این توطئه و دسیسه جهانی علیه انقلاب اسلامی و مردمسالاری دینی ایستاد و از رأی مردم و مشروعیت آن سخن گفت و دفاع کرد.
رهبری از رأی ملت به عنوان یک امانت الهی یاد کردند و صیانت از آن را برای حفظ مردمسالاری دینی لازم دانستند و انتخابات تراز انقلاب اسلامی با ویژگی «امنیت»، «سلامت»، «رقابت»، «اخلاقمحوری» و «شایستهگزینی» تداوم بخشیدند.
4- برخی رؤسای جمهور و رؤسای مجلس و نیز نمایندگان و برگزیدگان ملت در خبرگان رهبری و شورای اسلامی شهرها به ویژه آنها که چهره ملی داشتند زیر چرخ رقابتهای انتخاباتی ملکوک شدند برخی از آنها در ملکوک شدن خود به دلیل خروج از خط امام و انقلاب و عدم «مراقبت» و «محاسبه» نقش داشتند. این رویکرد آسیب جدی به سرمایه اجتماعی نظام زد و میزان رقابت و مشارکت سیاسی را آسیبپذیر ساخت.
این آسیبپذیری، دشمن را به طمع انداخت امنیت ملی را به خطر بیندازد.
5- جنگ غزه که اکنون در داخل به عنوان یک دوگانه و دوقطبی «خیر و شر»، «حق و باطل»، و «شرافت و شرارت» خودنمایی میکند و حتی این دوقطبی نهتنها در دنیای اسلام بلکه در کل جهان صفآرایی خود را روزبهروز شفافتر میکند، یک رونمایی جدی از چهره کسانی است که طی چهار دهه در جمهوری اسلامی در زمین دشمن بازی میکردند و میکنند. جنگ غزه نشان داد چه کسانی در ایران به بهانههای واهی مردمسالاری دینی را سیاه نشان میدادند و نظام سیاسی کشور را به مفاهیمی نسبت میدادند که آن مفاهیم نه در ایران بلکه در رژیم صهیونیستی و نظام جنایتکارانه آمریکا و همپیمانان آن و بهخصوص در نظام لیبرال دموکراسی میتوان سراغ آن را گرفت.
6- مردمسالاری دینی در ایران دارای قواعد و قوانین عقلانی است. کسانی که در عقلانیت این قواعد شبههپراکنی میکنند همان کسانی هستند که در برابر جنایات و ددمنشیها و کشتارهای بیرحمانه رژیم صهیونیستی سکوت کردهاند و از تلآویو و سرویسهای موساد و سیا فرمان میگیرند. آنها نمیخواهند مردمسالاری دینی رقیب جدی برای لیبرال دموکراسی باشد آنها از «زوال لیبرالیسم» در غرب اندوهگین هستند. آنها سازههای دولت و مجلس و نظام قضائی را با «نفوذ» و «ناکارآمدی» میخواهند بیاعتبار کنند.
7- مردم در انتخابات آینده برای پاسداشت مردمسالاری دینی به پای صندوقهای رأی خواهند آمد. مردم برای صیانت از امنیت ملی به پای صندوقهای رأی خواهند آمد. مردم برای اینکه پرچمداری ایران در عرصه جنگ حق علیه باطل به ویژه در فلسطین اشغالی و آزادی قدس در جهان برافراشته بماند به پای صندوقهای رأی خواهند آمد و به دروغها و تهمتها و شبههپراکنی جریانی که منافع رژیم صهیونیستی را در ایران نمایندگی میکنند، وقعی نخواهند گذاشت.