
سرویس تلنگر _ مهدی نوروزی: «غرب در قضیه زن و خانواده، در یک گمراهی و ضلالت عمیقی به سر میبرد. فقط خانواده نیست؛ بلکه در مورد شخصیت زن، هویت زن، غرب در یک گمراهی عجیبی است»، این سخن عمیق مقام معظم رهبری دلیل تمامی مواضع معارضین غرب نشین و غرب پرست را مشخص میکند.
رادیو زمانه به صورت سلسلهوار در تقابل با خانواده و ارزشهای اسلامی مطالبی را منتشر کرده است، با توجه به اهمیت موضوع و آشنا نمودن مخاطبان و فعالان فرهنگی با کلیدواژهها و نکات مدنظر معارضین، در ادامه خلاصهای از این گزارشها را منتشر میکنیم.
همانطور که در ادامه مشاهده خواهید کرد، این رسانه برانداز سعی دارد حساسیتها و ارزشهای اخلاقی جامعه اسلامی را مخدوش کرده و ضمن تلاش برای کمک به براندازی خانواده، به تبلیغ سبک زندگی حیوانی غرب که ماحصل آن تولد فرزندان حرامزاده و نابودی جامعه است بپردازد.
به صورت تخیلی هم که شده روابط متعدد جنسی را متصور شوید!
«ازدواج و خانواده: سراشیبی در زندگی ایرانیان» عنوان یکی دیگر از گزارشهای رادیو زمانه با هدف تخریب بنیان خانواده است که فاطمه صادقی آن را تهیه نمود. وی سعی کرده به مخاطب القاء کند که روال مألوف و متعارف خانواده در ایران دیگر قابلیت دوام ندارد و تنها به سازوبرگی برای تبدیل آدمها به کالاها و اشیائی برای مصرف غیرانسانی و مناسبات کالایی بدل شده است؟
نویسنده این گزارش مدعی میشود که دیگر ازدواج و صاحب فرزند شدن برای یک زندگی مهم نیست و آدمها میتوانند از خود انتظارات دیگری داشته باشند و دستکم به صورت تخیلی برای خود زندگیهای دیگری از جمله داشتن روابط متعدد جنسی را متصور شوند.
این رسانه معارض که سبک زندگی بی قید و بند را یک ارزش میداند، بیان میکند، حال که یک زندگی بیشتر نداریم، بهتر است به جای یک ازدواج و بچهدار شدن، کاری که دوست داریم را انجام دهیم، انسانها برای انتخاب همسر در گذشته یکی - دو انتخاب بیشتر نداشتند، اما امروز با طلاق گرفتن و جدا شدن از سبک زندگی قبلی، انتخابهای متعددی وجود دارد.
دشمنان همیشه از مدرسه، خانواده، دانشگاه و حوزه به عنوان منابع تولید ارزش واهمه داشته و دارند، این رسانه معارض مدعی شد این منابع ارزش دچار اضمحلال شده و اقتدار خود را از دست دادهاند و به همین علت جوانان ایرانی میتوانند به خاطر نبود منابع ارزشی قبلی، سبکهای جدید زندگی را با توجه به ارزشهای غرب، در پیش بگیرند.
با ازدواج سفید دیگر درگیر ابتذالِ مهریه، دفترخانه، مناسبات حقوقی و حقیقی نمیشوید!
در ادامه، این گزارشگر غربنشین به یکی از این منابع ارزشی غرب که از نظر شرع مقدس زنا نامیده میشود، اشاره میکند و میگوید: «جالب است که جامعه ایران در بسیاری موارد رفتارهایی را که میتوانند حاکی از نوعی فردگرایی مسئولانه باشند، برنمیتابد. نمونۀ آن به نظر من شراکت متعهدانه است که به «ازدواج سفید» معروف شده. رواج این پدیده بیانگر این است که هستند آدمهایی که میخواهند به دور از مصرفگرایی، ابتذال، قبیلهگری، وسواس با سکس، و شیءوارگی حاکم بر مناسبات انسانی به ویژه بر ازدواج، رابطهای انسانی را تجربه کنند».
رادیو زمانه رابطهای را که زن و مرد میتوانند همزمان با هر تعداد دیگر جنس مخالف رابطه جنسی (ازدواج سفید) داشته باشند را فاصله گرفتن از سکسگرایی و شیءوارگی و همچنین دوستی و تعهدی غیرکالایی و انسانی میداند ولی از ازدواج شرعی بهعنوان ابتذال و... نام میبرد.
گزارشگر این رسانه معارض افزود: «در این نوع رابطه افراد از این امکان برخوردارند که بیآنکه دائماً در معرض دستکاری از سوی جامعه، خانواده و ایدئولوژی قرار گیرند، هم فرد بمانند و هم جمع باشند به نحوی که درگیر ابتذالِ مهریه، دفترخانه، مناسبات حقوقی و حقیقی به شدت خشونتبار و نابرابر میان زن و مرد، جشنهای عروسی مبتذل و دست آخر، دادگاههای تحقیرآمیزِ خانواده نشوند!»
در پایان این گزارش آمده: «اما همۀ اینها فقط امکان است. این آدمها هستند که با جد و جهد، بالقوگیها را بالفعل میکنند».
انسان با ازدواج مصلحتاندیش و درگیر زندگی میشود و از شکوفاییاش فروکش میکند!
«ازدواج و دختران ایرانی: نه به هر قیمتی!» عنوان گزارش دیگر این رسانه معارض است، آیدا قجر نویسنده این گزارش آرزو دارد، نگاهی که بسیاری از زنان ایرانی برای زندگی خود برگزینند، این باشد که «با آنکه تنها بودن را دوست ندارم اما حاضر نیستم به هر قیمتی تن به زندگی مشترک بدهم.»
در این گزارش نویسنده سعی دارد در راستای اهداف دشمنان به توهم تغییر ارزشها در جامعه ایران بپردازد و مجددا این ادعا را به خورد مخاطبان خود بدهد که جوانهای ایرانی از خانوادههای خود دور شدهاند و فضای خانواده محور جامعه ایران شکسته شده و «ازدواج سفید» یا همخانه شدن در جامعه رواج یافته و به یکی از گزینههای نسل جوان تبدیل شده است.
این رسانه معارض در مورد ازدواج که سنت پیامبر(ص) بوده و در تمامی ادیان و اقوام از آن بهعنوان امری مقدس یاد شده است، میگوید: «ازدواج میدان نبرد و تاخت و تاز بین عرف، سنت، قانون و نظام مردسالاری است که جملگی ضد زن هستند. در مقابل اما همخانه شدن که به آن ازدواج سفید میگویند، آسیبهای کمتری دارد، رومانتیکتر و حتی برابرتر است. انسان با ازدواج مصلحتاندیش و درگیر زندگی میشود، در نهایت خود را از یاد میبرد و شکوفاییاش فروکش میکند».
رادیو زمانه به قلم نعیمه دوستدار گزارش «چند روایت از ازدواج به سبک ایرانی» را منتشر کرد و در آن مدعی شد که جوانان ایران از ازدواج فراری هستند و با گفتوگوی توهمی با چند جوان ایرانی نتیجهگیری کرد، ازدواج با توجه به شرایط امروز جامعه ایران سختتر از همیشه است و رابطه دختر و پسر باید به نحو دیگری صورت بگیرد.
تلاش روحانیون برای پیادهسازی دستورات دینی، نتیجه عکس داده است!
گزارش «یک ساعت ازدواج، ۲۰۰ هزار تومان» را سعید جعفری به بهانه فعالیت سایتهای همسریابی در ایران تهیه کرده است، وی در این مطلب نتیجه گرفته است: «میتوان گفت که با گذشت بیش از سه دهه از انقلاب اسلامی و تلاش روحانیون حاکم برای پیادهسازی دستورات دینی، نتیجه اجتماعی به دست آمده، بر عکس خواسته حاکمیت بوده است».
این رسانه معارض که خواستار رابطه آزاد دختر و پسر است، سایت همسانگزینی تبیان را به علت برقراری ارتباطهای کنترل شده که منجر به ازدواج شرعی میشود، نامناسب دانست و گفت: «کسانی که خواستار رابطه آزاد جنسی در ایران هستند، ترجیح میدهند کمترین ارتباط را با مجموعهها و سایتهای دولتی داشته باشند».
فیروزه رمضانزاده در گزارش «افزایش ازدواج موقت و بحرانهای اجتماعی» با استقبال از گسترش طلاق در ایران نوشت: «یک دلیل ساده طلاق کمرنگ شدن اهمیت تشکیل خانواده در نسل جوان و گسترش فردگرایی، تأثیرپذیری از الگوهای غربی در رویکرد به زندگی مجردی و روابط آزادانه جنسی خارج از ازدواج است.»
آگاهی زنان از حقوق خویش، باعث تهدید خانواده است!
این رسانه معارض در راستای برنامه ضد فرهنگی دشمن برای نابودی خانواده و ایجاد جدایی بین زوجین ایرانی، به نقل از مهرداد درویشپور، جامعهشناس ساکن سوئد میگوید: «در مقایسه با گذشته طلاق، دیگر آنقدرها هم تابو نیست و علاوه بر آن، گسترش نوعی خودآگاهی زنانه به حقوق خویش به ویژه در نسل جوان، دوام خانواده پدرسالار در ایران را دستخوش تهدید و بیش از پیش آن را ناپایدار کرده است».
این جامعهشناس غربی که مانند سایر عالمان غربی خواستار روابط خارج از شرع دختر و پسر است، بدون توجه به اینکه عقد موقت یک حکم شرعی است آن را فحشای شرعی مینامد، اما همخانگی را مناسب میداند.
«ازدواج یا طلاق؛ جدایی راه مردم و حکومت» نوشته امید رضایی دیگر مطلب این رسانه متولد شده پروژه براندازی هلندی است که در آن به عادی سازی طلاق پرداخته شده و آمده: «بخش زیادی از مردم دیگر طلاق را آسیب اجتماعی نمیدانند».
گزارشگر این رسانه معارض که سعی دارد تنوعخواهی در ارتباط و روابط نامشروع زن و مرد را عادی جلوه دهد به نقل از یک دختر ایرانی که طلاق گرفته میگوید: «دلیل اصلی جداییمان این بود که احساس کردیم آدمیزاد حق دارد تجربههای بیشتری داشته باشد، ولی با همسر سابقم ارتباط دوستانه دارم و همدیگر را میبینیم».
برای زندگی مشترک تجربه لازم است و نباید ازدواج تا پایان عمر ادامه داشته باشد!
متزلزل کردن بنیان نهاد خانواده، بهعنوان پایه و ریشه اجتماع از اهداف اصلی دشمنان است، این گزارشگر ساکن هلند با در نظر گرفتن این هدف، به نقل از یک جوان فرضی ایرانی که تازه ازدواج شرعی کرده، بیان میکند: «او معتقد است که انسان برای زندگی مشترک موفق، به تجربه نیاز دارد و من به این ازدواج به چشم یک تجربه نگاه میکنم و اصلاً انتظار ندارم که تا آخر عمر به همین زندگی مشترک ادامه بدهم.»
ازدواج سفید یا زنا از گناهان کبیره است که ماحصل آن نابودی جامعه است، در این مطلب هم مانند مابقی گزارشها، قسمتی از مطلب به این مسئله اختصاص داده شده؛ گزارشگر رادیو زمانه به نقل از یک دختر فرضی ساکن ایران که چند سالی است با پسری همخانه است، آورده: «هر چقدر رابطهمان رسمیتر باشد و مقدمات بیشتری داشته باشد، کَندن از آن سختتر میشود. من دلم میخواهد هر وقت به این نتیجه رسیدم که دیگر شریک زندگیام را دوست ندارم، جدا شوم. اگر ازدواج کنم، بهخاطر این جدایی باید برای تمام بستگان و اطرافیان توضیح بدهم. اما الان هر وقت دلم بخواهد، بدون دغدغه خاصی جدا میشوم».
عواقب شرعی و حقوقی و برخورد مردم با رابطه دختر و پسر بدون عقد شرعی در ایران معضل است
این رسانه معارض، عواقب شرعی و حقوقی و رفتار نامناسب دیگران در ایران، در برخورد با رابطه جنسی بین دختر و پسر بدون عقد شرعی را یکی از معضلات اینگونه روابط در ایران بیان میکند.
در پایان این گزارش که در هلند تهیه شده، با توجه به گفتوگوهای فرضی با دختران و پسران ایرانی آمده است: «میشود بر اساس این گزارش نتیجه گرفت که راه مردم ایران در حوزه روابط فردی -اعم از ازدواج، قبل از ازدواج، ازدواج سفید، طلاق و...- با مطلوب روحانیون حاکم بر ایران، فاصله و تفاوت جدی دارد».
بیان اهمیت ازدیاد نسل و فرزندآوری و نقش آن در اقتدار ملی توسط مقام معظم رهبری، دشمنان را بر آن داشت که تلاششان را برای ضربه زدن به نهاد خانواده بیشتر کنند، مطلب «کار میخواهی، بچهدار نشو!» توسط نعیمه دوستدار در همین راستا تهیه شده است.
در گزارش رسانه وابسته به دولت هلند آمده: «تصمیمگیری برای بچهدار شدن در جامعه امروز ایران نه برای زنان آسان است نه برای مردان. دیگر اولویتهای زندگی برای آنها تغییر کرده. حالا دیگر نه فقط مردان که زنان هم نمیخواهند پیشرفت شغلی و تحصیلی خود را فدای بچهدار شدن کنند».
زنان در ایران هیچ نقش اجتماعی جز فرزندآوری ندارند
«فرزند بیشتر به فرمان رهبر» عنوان گزارش دیگری است که در مقابله با سخنان رهبری و توسط رضا حاجی حسینی برای رادیو زمانه تهیه شده، این مطلب سعی دارد به مخاطب القا کند، زنان هویت مستقلی ندارند و نقشی که برای آنان در نظر گرفته شده، تنها فرزندآوری است و بارداری و زایمان، تنها کار مفیدی است که از او برمیآید و هیچ نقش اجتماعی دیگری برایش در نظر گرفته نشده است.
این رسانه معارض که فقط خواستار بی بندوباری اخلاقی در جامعه است، در گزارشهای قبل فرزندآوری را تقبیح میکرد، اما در این گزارش که با عنوان «فرزندآوری زنان تنها» تهیه شده است، میخواهد سعی کند به جامعه القاء کند که بدون ازدواج هم میتوان صاحب فرزند شد.
زنانی که ازدواج رسمی نکردند و تنها هستند میتوانند از لذت مادر شدن برخوردار شوند!
گزارشگر این مطلب با نگاه کاملا حیوانی میگوید: «در سالهای اخیر، شمار زنانی که خارج از ازدواج رسمی، صاحب فرزند میشوند، نسبت به دهههای گذشته، با جهشی چشمگیر افزایش یافته است و فرزندآوری زنان، تنها در انحصار خانواده کلاسیکِ برآمده از ازدواج رسمی نیست و آن دسته از زنانی که به هر دلیلی ازدواج رسمی نکردهاند، میتوانند از لذت مادرشدن برخوردار شوند».
در ادامه با اشاره به گزارش مرکز ملی سلامت در آمریکا آمده، میزان فرزندآوری زنان ساکن آمریکا که ازدواج رسمی نکردهاند، از روندی افزایشی حکایت میکند و ۵۸درصد کل آمریکاییها فارغ از ردهبندی سنی میگویند، بچهدار شدن خارج از ازدواج از نظر اخلاقی قابل قبول است.
این رسانه معارض افزود: بر اساس آمار در سال ۲۰۱۱، در ایالات متحده آمریکا ۴۱ درصد، در اروپا ۳۹درصد و در فرانسه ۸۷ درصد از زاد و ولدها نتیجه ازدواجهای غیر رسمی بوده است.
در این گزارش نتیجه گرفته میشود: ««عرف» و «قوانین اسلامی» همدیگر را در ضعیفسازی هر چه بیشتر «مادر تنها» تقویت میکنند. یکی از دهها دلیل افزایش سقط جنین در ایران نیز به همین محدودیت باز میگردد».