
به گزارش حلقه وصل، وحید کرایلی:
هفت بهار نارنج نام فیلمی از فرشاد گلسفیدی است که آغازگر روز ششم جشنواره فجر برای اهالی رسانه بود. یک فیلم تمام نشوی دیگر از سینمای ایران که مخاطبین از دقیقه ۳۰ آن منتطر تیتراژ پایانیاش بودند اما این انتظار بیش از ۴۰ دقیقه طول کشید! این تایم طولانی در نشست خبری هم مورد سوال اهالی رسانه قرار گرفت که کارگردان اینگونه پاسخ داد: من فکر میکنم فیلمی درست است که تماشاچی مدام روی صندلی سینما تکان نخورد. فیلم خستهکننده نبود و ریتم کندی هم نداشت. در واقع ابتدا و انتهای درستی داشت. اگر قرار بود این فیلم کوتاه شود، حتماً فیلم کوتاه میساختم اما این فیلم بلند است!
این کارگردان همچنین درباره شخصیت اصلی فیلم گفت: آقای شمس توی فیلم، از آقای شمس لنگرودی گرفته نشده و این فیلم بخشی از قصه زندگی آقای نصیریان است که تا پایان عمر از همسرشان مراقبت کردند.
کمالیپور، تهیهکننده این فیلم سینمایی نیز طی تماس تلفنی روی خط آمد و درباره دلیل عدم حضور خود در این نشست بیان کرد: به عنوان تهیهکننده این فیلم برخود واجب میدانم به دلیل حضور بر سر فیلمبرداری خارج از تهران از اهالی رسانه حاضر در این نشست عذرخواهی کنم. چه کسی است که نداند حضور در جشنواره فیلم فجر فرصتی است که نباید آن را از دست داد. برخلاف دوستانی که برای سیمرغ این جشنواره اشک ریختند و از نداشتن آن غمگین شدند و حالا به آن سیمرغ انگ دولتی میزدند!
وی ادامه داد: انگار نه انگار که همین دوستان گرامی زمانی برای همین سیمرغ تلاش کردهاند. لطفا بگذارید همین یک سیمرغ برای سینماییها بماند و برای نظر دیگران هم احترام قائل شویم. این فیلم آنقدر محترم بود که من دوستانم را برای آن در روزهایی که سینما درگیر مشکلاتی بود سر تولید آوردم. اجازه دهید بر این باور باشیم که «هفت بهار نارنج» مدیون علی نصیریان است. از رئیس سازمان سینمایی و دبیر جشنواره فیلم فجر برای برگزاری این رویداد ممنونم و در اسرع وقت پاسخگوی اهالی رسانه خواهم بود.
دومین فیلم اکران شده در روز هفتم پردیس ملت روایت ناتمام سیما بود. اثری از علیرضا صمدی که تلاشی بود برای روایت داستانی اجتماعی با نگاهی به حاشیههای فضای مجازی!
کارگردان در نشست خبری درباره فضای مجازی که محور فیلم بوده است، گفت: فضای مجازی بخشی از روزمره ماست. موبایل از زندگی ما جدا نمیشود و تمام زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده است. باید کنشی که در فضای مجازی هست را در نظر داشت. برای من این سوال وجود داشت که آیا نسبتی بین گناه، جرم و مکافات عمل وجود دارد؟ فضای مجازی در این فیلم بیشتر برای من یک مک کافین است. آدمی که در گذشته خطایی کرده و این گذشته مثل بومرنگ به او برمی گردد.وی درباره اینکه به سیمرغ فکر میکنید یا خیر عنوان کرد: برای من قصهگویی مهم است و چندان به جایزه فکر نمیکنم. همین که مخاطب بتواند فیلم را تا پایان تحمل کند کار بزرگی کردهام.