
احمد ظروفی معاون ستاد مردمی جبهه فرهنگی آذربایجان شرقی به حلقه وصل گفت: ثبت نام دوره ی تخصصی «گفتمان سازی و ایجاد جریان فرهنگی اجتماعی» در تبریز آغاز شد.
وی بیان داشت: این دوره جهت توانمندسازی فعالان فرهنگی استان طی پنج روز ویژه خواهران و برادران دغدغه مند برگزار می شود.
ظروفی تصریح کرد: البته ظرفیت این دوره محدود است و ثبت نام کنندگان مورد گزینش قرار می گیرند و افرادی که دارای توانایی ارائه ی مطلب و تدریس هستند و سابقه فعالیت های فرهنگی، تبلیغی و اجتماعی دارند در اولویت قرار می گیرند.
این فعال فرهنگی ادامه داد: جلسه ی مقدماتی دوره چهارم بهمن ماه جهت آشنایی با اساتید و شرکت کنندگان برگزار و سرفصل ها با توجه به سطح حضار تعیین می شود.
وی افزود: دوره به صورت هر دو هفته یکبار با حضور یکی از اساتید استانی و محمدباقر نادم نویسنده کتاب «کار فرهنگی باید جریان ساز باشد» برگزار می گردد.
معاون ستاد مردمی جبهه فرهنگی استان آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند مشخصات خود را به سامانه ی 3000740740۵0 پیامک کنند.