به گزارش حلقه وصل، روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت: روزنامه «جمهوری اسلامی» در سرمقالهای که مورد استقبال رسانههای بیگانه از جمله صدای آمریکا و... قرار گرفته، مینویسد: «نان، حتی در دوران جنگ تحمیلی هم گران نشد. خودم از نخستوزیر دوران دفاع مقدس در همان زمان شنیدم که گفت امام خمینی شنیده بودند قرار است دولت نان را یک ریال گران کند، بلافاصله به من گفتند به هیچوجه نان را گران نکنید حتی یک ریال.
حالا با گذشت ۳۳ سال از پایان جنگ تحمیلی، دولتی که عنوانهائی از قبیل انقلابی و مردمی را بر خود گذاشته و مدعی است در حال انجام کارهای جهادی است، نباید حتی سخن از گران کردن آرد و نان بگوید آنهم در زمانی که هر روز شاهد افزایش افسارگسیخته قیمت انواع کالاها هستیم و کمر مردم زیر بار گرانیهای لحظهای خم شده است. نان، گوشت، روغن و در مواردی ماکارونی از نیازهای اساسی و ضروری زندگی مردم هستند.
مسئولین مرتبط با نان سخن از طرح عرضه نان با کارت ملی و الزام مردم به خرید مازاد بر سهمیه ضروری با قیمت آزاد به میان آوردهاند. آیا دولتمردان مطمئن هستند افرادی با این قبیل طرحها درصدد گذاشتن پوست خربزه به زیر پای دولت نیستند؟ ما رسانهایهائی که از دوران جنگ تحمیلی تاکنون نشیب و فرازهای زیادی را دیدهایم و شاهد شیطنتهای زیادی توسط نفوذیها با هدف براندازی دولتها و حتی نظام بودهایم، اکنون با مشاهده تصمیمات عجیب و غریب در بدنه دولت، احساس خطر جدی نموده و از روی خیرخواهی این خطر را به دولتمردان اعلام میکنیم. با توجه به حضور تعداد زیادی از عناصر گروه انحرافی وابسته و دلبسته به دولتهای نهم و دهم در مسئولیتهای کلیدی دولت سیزدهم، نمیتوان احتمال شیطنت نفوذیها برای براندازی این دولت را نادیده گرفت. آقای رئیسجمهور این اعلام خطر را جدی بگیرید.
آقای رئیسجمهور هم باید به این سؤال اساسی پاسخ بدهد که چقدر زمان لازم است تا ایشان متوجه شود که با گفتاردرمانی نمیتوان کشور را اداره کرد. فرافکنی و تمام کاسهکوزهها را بر سر قبلیها شکاندن هم بعد از ۸ ماه استقرار کامل دولت و حاکمیت یکدست، دیگر جواب نمیدهد.
شما که میدانید تحریمها در پدید آمدن این وضعیت نقش دارند، چرا برای به نتیجه رسیدن مذاکرات برجامی کار مؤثری انجام نمیدهید؟ شما که گفته بودید ما زندگی مردم را به مذاکرات گره نمیزنیم، حالا چرا هر روز گرههای جدیدی به زندگی مردم میزنید؟
تصور نکنید کشور فاقد نیروهای کاردان و مدبر است. حالا که روشن شده شما نمیتوانید از عهده حل مشکلات برآئید، شجاعانه کنار بروید و کار را به افراد کاردان بسپارید تا مردم و کشور را از این گرداب خطرناک نجات بدهند».
این نوشته سخیف و مبتذل در حالی منتشر شده که اولاً قرار نیست نان گران شود و شایعهسازی در این باره، پروژه ضدانقلاب و رسانههای وابسته به اشرافیت غربگرا بود. ثانیاً زیرساختهای تورم و گرانی در دولت مدعی برجام تدارک شد به نحوی که نقدینگی ۹ برابر شد و کسری بودجه به ۴۵۰ هزار میلیارد تومان رسید و دولت سابق نه تنها خزانه را کاملاً جارو کرد و آقای روحانی از خالی بودن خزانه در ماه پایانی دولت خود خبر داد، بلکه ۵۰ هزار میلیارد تومان استقراض جدید از بانک مرکزی را هم به ارث گذاشت. در چنین شرایطی رکورد تورم ۶۰ درصدی به ثبت رسید که اگرچه به همت دولت جدید به ۴۳ درصد کاهش یافته، اما تمام این چرخه، سرگرم تولید تورم و گرانی است، اما عجیب است که مدیر مسئول روزنامه مورد اشاره، در تمام دورانی که اقلام مختلف ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ درصد افزایش پیدا کرد، رویش را به سمت دیگری چرخانده بود و به جای بازخواست مدیران دولت روحانی، مجیز آنها را میگفت یا حداکثر لکنت زبان داشت. بنابراین باید خدا را شکر کرد که این لکنت زبان با کنار زده شدن مدیریت اشرافی برطرف شد و امثال ایشان میتوانند و لو با بیانصافی و فرافکنی مسئولیت، از گرانی انتقاد کنند!
در موضوع حضور عناصر نفوذی نیز عجیب است که کسی در روزنامه منتسب به جمهوری اسلامی، حلیم غربگرا را هم بزند و با کج فهمی به توجیه عملکرد انحرافی جریان نفوذی غربگرا پرداخته باشد و با این وجود، درباره احتمال نفوذ غیرتی شود!! افکار عمومی فراموش نمیکند که کدام محافل، نسخه اعتماد به آمریکا (شیطان بزرگ) را برخلاف رهنمودهای صریح امام و رهبری پیچیدند و به جای مطالبه همت و تدبیر درونزا، همه سرنوشت کشور را به فریبکاریهای آمریکا و اروپا گره زدند! جالبتر این که همین حالا هم به جای عذرخواهی از کلاهی که غرب به واسطه آنها سر مردم گذاشت و تحریمها به دو برابر قبل از برجام افزایش یافت،میگویند «چرا برای نتیجه رسیدن مذاکرات و لغو تحریمها، کاری انجام نمیدهید»! مگر با فتحالفتوح برجام تحریمها بالمره لغو نشده است؟!
نهایتاً این که اگر صداقت و شجاعت به ادعای نویسنده تحلیل مذکور ملاک کار باشد، خود وی باید قبل از هر چیز به خاطر ارائه تحلیلهای مسمومی که موجب گرفتار کردن اقتصاد کشور و مردم شده، از افکار عمومی و نظام عذرخواهی کند؛ نه این که حالا که دولت برای مهار چالشهای به ارث رسیده جدی است و موفقیتهای بزرگی را هم کسب کرده، به دولت حمله کند!