
به گزارش حلقهوصل، این میزگرد که با حضور چند تن از شعرای آئینی و فعالان عرصه فرهنگی استان خوزستان در نهمین نمایشگاه قرآن و عترت برپا شده بود، به آسیب شناسی فعالیت هنر انقلابی پرداخت.
امین غفاری مدیر پایگاه خبری عروج، هنر را به عنوان یه ابزار جهانی که قابلیت نفوذ گسترده در اقشار مختلف جامعه معرفی خواند و خاطر نشان کرد: هنر همواره مورد توجه صاحبان فکر و اندیشه قرار گرفته است و گروه ها و تفکرات سیاسی مختلف نیز برای پیشبرد اهداف خود از ابزار هنر غافل نمانده اند تا آنجا که در غرب از هنر به عنوان یک برگ برنده جهت تسلط بر افکار عمومی جوامع استفاده می کنند.
وی افزود: متاسفانه در مدیریت دولتی ایران قالب و برنامه ریزی دقیق و کارآمد جهت پیشبرد جریان هنر متعهد وجود ندارد و استعداد های فراوانی که در کشور وجود دارد به خوبی در مسیر ارمان های انقلاب هدایت نمی شود از این رو یا برگزاری میزگردی در غرفه «انا یمنی» در نمایشگاه قرآن و عترت سعی در آسیب شناسی فعالیت هنری در استان خوزستان داریم.
دکتر صافی، شاعر خوزستانی از حضور گسترده عناصری که تناسبی با آرمان های انقلاب ندارند در فضاهای هنری و ادبی خبر داد و عدم تمرکز نیروهای متعد استان در این مقوله را مایه تاسف خواند.
وی بر لزوم ساماندهی و انسجام در جهت فعال کردن ظرفیت هنری در میان چهره های مذهبی استان تاکید کرد و خواستار برگزار نشست های فکری در این زمینه شد.
ایشان راه حل برون رفت از شرایط راه تجمع و به کنار هم آمدن دغدغه مندان متخصص حوزه های هنر ، فرهنگ و رسانه دانست.
در ادامه مرتضی حیدری آل کثیر حضور هنرمندان در شغل های غیر متناسب با هنر را از موانع فعالیت موثر در عرصه هنر خواند و بر پویایی در عرصه اقتصاد هنر تاکید کرد.
آل کثیر که بسیاری وی را از مشاعره شعر عربی وی با رهبری می شناسند فضای خوزستان را بسیار نامناسب و ناهموار برای رشد و فعالیت هنرمندان دانست و به لزوم تغییر شرایط برای بهبود اوضاع اذعان کرد.