به گزارش حلقه وصل، فرج الله سلحشور کارگردان سینما و تلویزیون در مراسم نکوداشت سی سال فعالیت هنری او با عنوان علمدار هنر انقلاب که در خبرگزاری فارس برگزار شد در سخنانی گفت: آقایان جمال شورجه و شهریار بحران درباره من خالی بستند. من شخصا فیلم سازی و اخلاق را از این دو بزرگوار آموختم.
وی افزود: فیلم سازی موجود را فیلم سازی جمهوری اسلامی نمی دانم. بلکه این فیلم سازی است که اگر دشمن ما تمام سنگرهای اقتصادی، سیاسی، بهداشتی و تجاری را به ما سپرده باشد سینما را به ما نسپرده است.
سلحشور ادامه داد: هنوز سینما را غرب و هالیوود رهبری می کنند. اما باید بدانیم که فیلم ساز با فیلم خود تبلیغ دین را می کند. یعنی فیلم سازی تبلیغ دین است و فیلم ساز مبلغ دین است. او از خود حق ندارد بگوید و حق ندارد به دنبال جایزه و شهرت و محبوبیت باشد. زیرا اینها برای فیلم سازی آفت است.
این کارگردان سینما خاطرنشان کرد: فیلم ساز باید برای مردم حرف بزند. هر موقع فیلم ساز یاد گرفت از خودش نگوید و حرف خدا را بزند آن موقع است که می توانیم بگوییم فیلم سازی ما در حال اصلاح شدن است.
وی اضافه کرد: روزی به آیت الله حائری گفتم که ما به اینجا رسیده ایم که قصه های واقعی را فیلم بسازیم. او در جواب گفت می دانی تفاوت قصه های واقعی و غیر واقعی چقدر است؟ گفت تفاوت قصه های واقعی و غیر واقعی به اندازه تفاوت خدا تا بشر است.
سلحشور تصریح کرد: سینمای ما پر از قصه های غیر واقعی است. اما ما باید به دنبال قصه های واقعی برویم. من سه سال است که برای ساخت سریال "حضرت موسی" در مجلس، پیش ثروتمندان و ارگانها رفتم و با آنها جلسه برگزار کردم که شماها اگر واقعا ضد صهیونیست هستید و اگر اسرائیل را دشمن این ملت می دانید کمک کنید تا سریال حضرت موسی را بسازیم.
این کارگردان افزود: فیلمی چند وقت قبل درباره "حضرت موسی" ساخته شد که از آن بدتر نمی شد ساخته شود. صهیونیست ها بدترین نگاه را به پیغمبر خودتون دارند. اما وقتی ما می دانیم که 24 نفر از علما در نگارش این سریال نقش داشتند و می دانیم آن را بزرگانی خوانده و تائید کردند ما که در ساخت این سریال هیچ دخالتی نمی کنیم و اشتیاقی نداریم و پیش قدم نمی شویم هیچ فرقی با صهیونیست ها نداریم.
وی ادامه داد: من سلحشور هرچه دارم از قرآن و اهل بیت دارم. ما همه مسئولین و هنرمندان باید باهم دست بالا بزنیم که ان شاالله سینمای اسلامی را بنیانگذاری کنیم. این سینما که سینماگران آن به صراحت می گویند اگر بتوانیم زیرپای انقلاب را خالی می کنیم و خیلی سریع گرین کارت می گیرند و با خانواده خود در آنجا زندگی می کنند این سینما به درد ما نمی خورد.
سلحشور در پایان گفت: پس بیاییم تا با هم این سینما را عوض کنیم. بچه مسلمانانی که به آن صورت جبهه ها را زنده کردند سینما را هم می توانند حفظ کنند.