به گزارش حلقه وصل، نشست خبری گردهمایی مروجان و فعالان نهجالبلاغه با حضور حجتالاسلام محمدتقی رهبر مدیر مؤسسه نهجالبلاغه و اصحاب رسانه در سالن همایش دانشگاه امام صادق(ع) صبح امروز سهشنبه 4 اردیبهشت ماه برگزار شد.
در این نشست حجتالاسلام رهبر با اشاره به قدمت نهجالبلاغه و تألیف آن از سوی سیدرضی گفت: در طول این چندین قرن کتابها و شرحهای زیادی از سوی نویسندگان و عالمان شیعی و سنی نوشته شده است. از منظر اهمیت نهجالبلاغه، برادر قرآن و کتاب زندگی، کتاب حکومت و سیاست و معارف، کتاب سیر و سلوک، اخلاق، معیشت، اقتصاد و مدیریت است.
وی افزود: البته کلمات امام علی(ع) فراتر از اینها است، اگر سیاست علوی در جامعه اجرا شود، اثر آن را خواهیم دید.
مدیر مؤسسه نهجالبلاغه اظهار داشت: حدود سه سال است که از تأسیس این مؤسسه میگذرد که راهبردش این است که نهجالبلاغه را در بطن زندگی مردم وارد کند که در همین راستا دفاتری در مراکز استانها و برخی کشورها تأسیس شده است.
وی ادامه داد: همایش گردهمایی مروجان و فعالان روز یکشنبه نهم اردیبهشت ماه مصادف با 12 شعبان المعظم از ساعت 9:30 تا 12:30 با حضور محققان، نویسندگان و مروجان نهجالبلاغه در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار میشود که حجتالاسلام والمسلمین احمد بهشتی که آثاری درباره نهجالبلاغه دارد، سخنرانی خواهد کرد.
حجتالاسلام رهبر در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه تعدد مراکز مرتبط با نهجالبلاغه موجب موازی کاری فرهنگی نمیشود، خاطرنشان کرد: برای نهجالبلاغه کار بسیار شده است، اما در حوزه علمیه ما این کتاب چقدر تدریس میشود یا در دانشگاه به چه میزان مورد توجه است، آیا رعایت اصول مدیریت منطبق با نهج البلاغه در جامعه ما صورت می گیرد، به همین خاطر مؤسسه ما در تلاش است که نهجالبلاغه را وارد زندگی مردم کند، ما در این راستا با موازیکاری موافق نیستیم و سعی داریم نقش مکمل را با سایر مؤسسات مرتبط ایفا کنیم.
وی گفت: ایجاد انگیزه در افراد و حتی جامعه برای توجه بیشتر به مبانی نهجالبلاغه را در دستور کار داریم، زیرا اعتقاد داریم که امیرالمؤمنین(ع) برای کل بشریت سخن دارند، در واقع نهجالبلاغه دکترین تمدن نوین اسلامی است، البته در آینده نزدیک همایش «مهدویت و نهجالبلاغه» برگزار میشود.