به گزارش حلقه وصل، حسین احمدی سخا، جوان خودساختهای بود که بیمزد و منت نهادهای رسمی و مسئول، تنها با این اعتقاد که نباید حرفهای رهبری روی زمین بماند، بیوقفه تلاش میکرد و عرصههای ضروری و مورد نیاز ولی مغفول و بر زمین مانده را با آثار هنری موثر خود تبدیل به فرصت مینمود.
جهاد هنری او و همنسلانش که موج نوی گرافیک انقلاب اسلامی تلقی میشود، مخصوصاً در روزها و سالهای پس از فتنه 88 باعث تقویت اعتماد به نفس ملی در برابر غربزدگیها و وادادگیها و همچنین تقویت اقتدار علمی و فرهنگی در مقابله با خودباختگیها شده است.
مجموعه پوسترهای ارزشمند و تحسینبرانگیز «ما میتوانیم» (تا قاف) در زمره آثار هنری خودجوش و کمنظیر این نسل در زمینه روشنگری و معرفی دستاوردهای علمی نظام اسلامی به زبان هنر گرافیک است که جزو اولین تجربههای او نیز محسوب میشود. او بدون داشتن تحصیلات رسمی گرافیک، هنرمند خودآموختهای بود که ابتکار و خلاقیت فنی و تکنیکی را با ایمان و تقوای مجاهدانه آمیخته بود و مدعیان هنر بیدرد را رسوا ساخته بود.
موضوعات آثار هنری که او با عِرق و غیرت مومنانه پای طراحی و انتشار آنها میایستاد حاصل غور و تامل او در صحیفه امام امت و دغدغههای فرهنگی رهبر انقلاب بود. مجموعه پوسترهای «جنگ، کار تا پیروزی»، «کتاب بخوانیم»، «ادامه دارند هنوز...» و نیز مجموعه پوسترهای در راه انتشار «کالای ایرانی» نمونههایی از مسئولیتشناسی، اولویتشناسی و ولایتپذیری او در جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی بود.
راهی که هنرمند انقلابی "حسین احمدی سخا" با آثار خود پیش روی دوستان و علاقمندان هنر متعهد باز کرد، خود منجر به پیوستن رهروان دیگری شد که امید است با برکت خلوص و مجاهدت این عزیز، پررونق تر از گذشته پیموده شود. دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی، ضمن تسلیت به خانواده داغدار این هنرمند جوان و آروزی صبر و شکیبایی برای بازماندگان و همرزمان آن مرحوم؛ امیدوار است ویژگی اولویت شناسی و کار به هنگام کردنِ "حسین" الگویی برای کارهای فرهنگی خودجوش مردمی و معبری برای گرافیک انقلاب اسلامی و بالندگی آن شود.
دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی از تمامی هنرمندان، اساتید و دوستداران هنر انقلاب اسلامی دعوت میکند تا در مراسم روز هفت آن مرحوم روز پنج شنبه 17 اردیبهشت در حسینیه الغدیر واقع در کن، ایستگاه یخچال، خیابان شهید زینعلی پور از ساعت 16:30 الی 18 حضور به هم رسانند.