
سرویس معرفی: مراسم بازگشایی تماشاخانه «سرو» و رونمایی از پوستر شانزدهمین جشنواره بینالمللی تئاتر مقاومت با حضور جمعی از هنرمندان و مسئولان فرهنگی، هنری در محل تماشاخانه سرو برگزار شد.
امیر نصیربیگی مدیرگروه هنرهای نمایشی بنیاد فرهنگی روایت فتح گفت: «امیدوارم تماشاخانه «سرو» در راستای توسعه و تحقق عدالت فرهنگی که یکی از بخشهایش توسعه زیرساختهای فرهنگی و اماکن فرهنگی هنری و بهویژه ساخت سالنهای تئاتری و تماشاخانههای مستقل است، بتواند از گروههای هنری حمایتهای لازم را بکند و ضمن نقشآفرینی موثر، همردیف با توسعه زیرساختی و گسترش مکانهای اجرا به حوزه نرمافزاری و محتوایی هم توجه کند ».
وی افزود: «درعین حال بر این باورم میتوانیم در روزها و سالهای آینده شاهد اجراهای خوبی از هنرمندان فهیم و جوان تئاتری در کنار پیشکسوتان تماشاخانه باشیم. دانشجویان سرمایههای این کشور محسوب میشوند. بنابراین آینده کشور را در حوزه تئاتر همین تحصیلکردگان تئاتری رقم خواهند زد».
احسان محمدحسنی مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت فتح بیان کرد: «این روزها همه ما به خبرهای خوش نیاز داریم؛ تن رنجور بچههای فرهنگ و هنر انقلاب خسته است. هر کس از راه میرسد، با خبرهای منفی و اینکه من ویرانه تحویل گرفتم و شعار و سخنرانی سعی میکند دوره مسئولیتش را بگذراند. همه ما میدانیم هنرمندان دیگر حوصله سمینار و همایش ندارند. حوزه فرهنگ و هنر به تولیدات ناب و فاخر و آثار ارزشمند نیاز دارد. هنرمندان میخواهند کار کنند و در همه رشتهها اثر هنری خلق کنند. ما هم اگر بتوانیم کمکی کنیم و موثر باشیم و انرژی خود را خرج این موضوع کنیم که پیشکسوتان و جوانان با خلق آثار هنری به روح و فکر خسته مردم کمک کنند، موفق هستیم و اگر احساس کردیم کاری از دستمان ساخته نیست بهتر است خودمان محترمانه خداحافظی کنیم و صندلی را خالی کنیم تا اگر کسی میتواند بیاید و کاری انجام دهد».
مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت فتح ادامه داد: «با ورود به مجموعه بنیاد فرهنگی روایت فتح، دو سال مهلت خواستم تا اگر چوب لای چرخ نرود و بگذارند نزدیک به ۲۰ سال عقبافتادگی روایت فتح را با کمک و تولیدات هنرمندان جبران کنیم. پیشبینی ما این است که اگر ما را از شتاب نیندازند و بتوانیم پشتیبانیهای لازم را جذب کنیم اتفاقات خوبی بیفتد».
حسنی اضافه کرد: «سال دیگر چهلمین سال انقلاب است و وضعیت بودجه چندان امیدوارکننده نیست. به همین دلیل پچ پچ های زیادی در مجلس به گوش میرسد. وضعیت بودجه در سال آینده بسیار خرابتر است و به همین دلیل ما سال سختی را در پیش داریم و میدانیم در شرایط اینچنینی اولویت دولتمردان، حوزه فرهنگ و هنر نیست. همواره اولویت در سنگ، سیمان، آهن و چوب بوده است؛ نه در روح و فکر مردم، بنابراین سال آینده، سال سختی است. مسئولیت بنیاد روایت فتح را در شرایطی تحویل گرفتیم که هم بدهیهای زیادی داشت و هم جشنوارههای زیادی دارد. ضمن اینکه میخواهیم تولیدات زیادی داشته باشیم. درصددیم طی ۱۸ ماه مجموعه پردیس فرهنگی روایت فتح را با هشت سالن سینمایی، دو سالن بلک باکس و سالن تئاتر و نگارخانهها و فروشگاههای مورد نیاز در میدان فردوسی افتتاح کنیم و دو سال دیگر این خبر خوب را به بچههای فرهنگ و هنر بدهیم. در کنار آن هم سعی داریم ساختوسازها از شتاب نیفتد».
وی تاکید کرد: «همواره به دوستان یادآوری میکنم که نباید روی ساختوساز بناها تمرکز کنیم، چراکه بسیاری از سالنها توسط نهادها ساخته شده و در حال خاک خوردن هستند و پولی برای اجرای تئاتر در آنها نیست. همچنین اگر پردیسی ساخته شود ولی فیلم خوب برایش تولید نکنیم، صرفا میدان را برای آثار زرد باز کردهایم. بنابراین لازم است تلاش کنیم و به موازات توسعه زیرساختها و سالنها از تولیدات خوب نیز حمایت و پشتیبانی جدی کنیم».
مدیرعامل بنیاد فرهنگی روایت فتح افزود: «در سال آینده که سال سختی برای فرهنگ و هنر خواهد بود تلاش میکنیم به بچههای این حوزه چندان سخت نگذرد و با تولید پشت تولید پرچم فرهنگ و هنر ناب انقلاب اسلامی را بالا ببریم و در مقابل پدران و مادران شهدا سرمان را بالا بگیریم. امیدواریم این سالن با اجراهای دانشجویی و خاص بتواند همواره گرم و پرتماشاگر و محکم به کار خود ادامه دهد».
منبع:فرهیختگان