به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، آیین گرامیداشت حماسه «30 مهر» با عنوان «دانشآموزان انقلابی» با حضور دکتر علی آقامحمدی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سرهنگ حضرتی مسئول راهبردی و سرهنگ بقایی مسئول فرهنگی سپاه انصارالحسین(ع)، فرهنگیان و دانش آموزان پسر در تالار معلم همدان برگزار شد.
این مراسم به همت اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان همدان در راستای تبیین و گرامیداشت حماسه «۳۰ مهر» دانشآموزان همدانی و همچنین ارج نهادن به مقام شهدای انقلاب برگزار گردید.
در این مراسم دکتر علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به تشریح واقعه ۳۰ مهر و نقش آن در شکلگیری جریانهای انقلابی پرداخت.
وی بیان داشت: دانش آموزان باید بدانند عمر خود را به چه کاری می گذرانند و در ازای عمری که صرف می کنند چه دستاوردی در این زندگی کسب می کنند.
آقا محمدی ادامه داد: عمر شما جوانان و نوجوانان در حال گذر است و اگر در نحوه گذران عمر خود دقت نکنید هیچ ثمره ای از زندگی خود نخواهید دید.
وی خطاب به دانش آموزان گفت: فکر نکنید شما هنوز برای انجام کارهای بزرگ کوچک هستید و نقشی در این زندگی ندارید بلکه باید بدانید شما آنقدر بزرگ هستند که مخاطب خداوند هستید و اگر امروز کاری نکنید بعدها نمی توانید ثمره ای از آن ببینید.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دانش آموزان فکر نکنند فرصت زیادی دارند بلکه بدانند اگر در جوانی کاری انجام ندهند در میانسالی و فصل خزان زندگی کاری از پیش نخواهند برد.
آقامحمدی تصریح کرد: ما نمی توانیم عمر خود را متوقف کنیم و عملکرد امروز ما و میزان اهمیت دادن ما به این گذران زندگی در آینده ما سرنوشت ساز است.
وی افزود: اگر نسل جوان دیروز نظام شاهنشاهی را سرنگون و در دوران دفاع مقدس از کیان این کشور دفاع کرد و کشور را به امنیت رساند، حالا نوبت نسل جوان امروز است که با بصیرت و روشنگری در مقابل تهدیدات همه جانبه دشمنان بایستد و از میهن اسلامی خود دفاع کند.
اجرای گروه سرود نور المهدی(عج)، اجرای تئاتر و اهداء حکم انجمنهای اسلامی مدارس از دیگر محورهای این مراسم بود.
یادآور می شود، در جریان حماسه 30 مهر 57 دانش آموزان دبیرستان های پسرانه همدان در اعتراض به هتک حرمت به یک دانش آموز دختر توسط یکی از مأموران شاهنشاهی با سردادن شعارهایی حرکت از مدارس را آغاز کردند که در ادامه مسیر اقشار مختلف مردم از روحانیون و طلاب تا کسبه و بازاریان نیز به صفوف دانش آموزان پیوستند که پس از این حادثه جرقه های انقلاب به نوعی در بین مردم ایران زده شد.
حال پس از گذشت سال ها از این رویداد مسئولان و در واقع دردمندان به پاس این حرکت خود جوش و مخلصانه در طی چند سال اخیر این رویداد مهم را در تاریخ رسمی کشور به ثبت ملی رساندند تا با ارج نهادن به مقام شامخ شهدای انقلاب نشان دهد که همچنان ملت ایران به شهدای که در راه وطن واسلام فدا کرده افتخار می کند و ادامه دهنده راه و اهداف آنان است.