
به گزارش سرویس استانهای حلقهوصل، این نرم افزار که به به همت جهادگر فرهنگی، جمشید فتاحی و با حمایت کانون فرهنگی مذهبی نورالمهدی (عج) کرمانشاه طراحی شده است به شرح حال زندگی شهید علی اکبر شرفی یکی از شهدای تخریبچی کرمانشاه پرداخته است شامل بخش های مختلفی از جمله زندگی نامه، وصیت نامه، دست نوشته ها و عکس های شهید شرفی و همچنین عکس ها و کلیپهای شهدای شاخص استان کرمانشاه و چندین نرم افزار کاربردی است.
علی اصغر شرفی، فعال فرهنگی استان کرمانشاه و برادر دو قلوی شهید در گفتگو با حلقهوصل اظهار داشت: برادرم علی اکبر در 7/9/62 در عملیات والفجر و در مریوان به شهادت رسید.
وی در خصوص دلایل تولید این نرم افزار گفت: هدف از طراحی نرم افزار بزرگداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس و آشنایی نسل سوم با شهداست.
شرفی در پایان خاطرنشان کرد این نرم افزار به زودی در سایت شهید علی اکبر شرفی بارگذاری و در اختیار علاقمندان قرار داده خواهد شد.
گفتنی است علاقمندان جهت دریافت این نرم افزار می توانند با علی اصغر شرفی و به شماره تلفن ۰۹۱۸۵۶۱۹۴۱۱ تماس حاصل فرمایند.